Magazin
24 ogledov

Najboljša služba tudi v Franciji

Kremarja bosta kopalce varovala pred soncem. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ste prosti julija in avgusta? Znate dobro božati ljudi? Imate radi sonce in pesek? V Franciji je na voljo še ena sanjska služba, za katero bi potrebovali vse to.

V obmorskem mestecu Les Sables D’Olonne, katerega plaže obliva Atlantski ocean, so se letos privabljanja turistov lotili nekoliko drugače. Odločili so se, da skupaj z znanim proizvajalcem krem z zaščitnim faktorjem razpišejo nekoliko nenavadno delovno mesto: nanašalec kreme za sončenje. Dva "kremarja" (eden moškega in eden ženskega spola) bosta od 10. julija do 22. avgusta, na višku poletne sezone torej, turiste na plažah v Les Sables D’Olonne mazala s kremo z zaščitnim faktorjem in jih opozarjala na nevarnosti sonca in pomen zaščite.

Izkušnje niso potrebne
Za šest tednov bosta izbranca dobila pet tisoč evrov, na teden pa bosta delala 35 ur. "Kandidati izkušenj z nanašanjem kreme za sončenje ne potrebujejo," so povedali na turistični pisarni v Les Sables D’Olonne, dobrodošlo pa je, da so komunikativni, govorijo francosko in angleško ter imajo radi plažo in sonce. Prijave sprejemajo na spletni strani "službe poletja", imeni kremarjev bosta znani junija, o Les Sables D’Olonne pa se piše že zdaj. To pa je navsezadnje tudi prvi cilj tamkajšnje turistične pisarne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.