Magazin
765 ogledov

Nova frizura, nov seks

Seksi, zenska, seks, erotika Žurnal24 main
Dolgočasno življenje zadnjih mesecev po tistem, ko sva šla s fantom narazen, sem želela nekoliko popestriti in spremeniti.

Prvi korak je bil obisk prijateljice, ki ima svoj frizerski salon. Ko sem sedla na stol pred ogledalo, sem rekla, naj naredi nekaj po svoje in po dobri uri dela sem iz salona izstopila kot povsem druga oseba. Še sama se nisem prepoznala v ogledalu, pa sem ves čas strmela vanj.

Sprememba je bila tako zelo očitna, da sem se zabavala, kamorkoli sem prišla, saj me ljudje niso prepoznali. Ne trgovka v naši trgovini ne natakarica v lokalu in celo moja mati me je nekaj časa gledala odprtih ust, preden je dojela, za koga gre. Zares sem si popestrila življenje in že prvi večer zunaj sem spoznala prijetnega fanta, ki kar ni hotel stran od mene.

Prijateljica, ki je bila z mano, se mi je nasmehnila, pomežiknila in odšla k preostali družbi. Ostala sva sama s tipom, ki je kazal vse znake zaljubljenosti v sekundi, meni pa se je zdelo fino, da so se stvari tako zelo spremenile že prvi dan po spremembi zunanjega videza. Postajala sem vse bolj samozavestna in drezala vanj, on pa je bil tega seveda vesel. Vse bolj se me je lotevala misel, da bi ga spravila med noge, saj tega nisem počela že kar nekaj časa in zdel se mi je več kot primeren za novega fanta. Šla sva na zrak, kjer sva se lahko pogovarjala v miru.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Ker pa je bilo tisti večer v rokah že kar nekaj kozarčkov in sva drug do drugega čutila vse bolj erotična čustva, ni bilo nič nenavadnega dejstvo, da sva se sredi parka strastno poljubila. Lovila sva ravnotežje drug z drugim, se naslanjala na drevo, nato na leseno ograjo, končno pa le ugotovila, da bi bilo bolje, ko bi odšla do avtomobila. Sedla sva na zadnje sedeže, kjer je bilo več prostora, in v miru nadaljevala s poljubljanjem, osvobodile pa so se tudi najine roke in začele s svojim raziskovalnim pohodom. On je imel svoje ves čas na mojih joških, jaz pa svoje vse bližje njegovemu mednožju.

Ko sem se dovolj opogumila in mu prste potisnila navzgor po stegnu ter se dotaknila zadrge, sem takoj opazila, da mu že pošteno stoji in tišči ob kavbojke. Sprva sem ga le božala preko njih, ker pa sem ob tem postajala tudi vse bolj pohotna, sem mu s precej truda odpela zadrgo. Še več truda sem morala vložiti v to, da sem prišla do njegovega korenjaka, a ko mi je to uspelo, enostavno ni bilo več vrnitve nazaj. Ponosno mi je stal v desnici, s katero sem ga nežno božala, ga stiskala in nategovala gor in dol. Tako zelo sem si ga želela vzeti v usta, a nisem želela izpasti najhitrejša na svetu. Nato mi je sam zašepetal, ali to počnem in da bi bil zelo vesel, ko bi ga potegnila njemu. Seveda bi bil vesel, sem si mislila in že bila z usti na vrhu njegovega pokončnega korenjaka. Z jezikom sem se poigravala okoli njegove nabrekle glavice, jo sesala med ustnici in še bolj oblizovala, ko je nenadoma na mojem zatilju pristala njegova roka in me potisnila navzdol ravno dovolj močno, da sem z usti zdrknila povsem do dna lepega tiča.

Pritisk roke je popustil in dvignila sem glavo, nato pa se je vse skupaj ponovilo še enkrat. Nadaljevala sem kar sama, v precej hudem ritmu, saj sem mu želela dokazati, da ne potrebujem njegove pomoči. Oblizovala in sesala sem ga, kot bi mi to reševalo življenje, nato pa sem nenadoma prenehala, mu zlezla v naročje in začela odpenjati svoje hlače. S težavo sem jih končno le spravila s sebe in se brez zadržkov z vročo in mastno muco takoj naslonila na vrh njegovega korenjaka. Z lahkoto sem sedla nanj in pomislila sem, da mi bo prišlo v treh sekundah. Tako čudovito mi je bilo na njem, da nisem več vedela, ali mi prihaja ali pa mi je samo tako zelo lepo. Skakala sem po njem, mu z joški klofutala obraz in se s prsti oprijemala vzglavnika tik za njim. Skozi zadnjo šipo sem opazila iz lokala prihajati skupino, a v tistem trenutku mi je povsem dol viselo za njih. Raje sem se še nekajkrat pošteno nabila na trdega tiča in zadovoljno javknila, kako zelo mi prihaja, nato pa za nekaj trenutkov nepremično obsedela na njem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.