Magazin > Odnosi in prosti čas
9888 ogledov

10 vrst seksa, ki jih boste doživeli v dolgoletni zvezi

seks vroča zgodbica strast Shutterstock
Vse to je na vajinem 'jedilniku'.

Če ste v dolgoletni zvezi, sta s partnerjem verjetno izkusila že marsikaj … Sploh med rjuhami. V resnih zvezah ni prostora za kakršne koli zadržke, s partnerjem si zaupata in vesta, da lahko poskusita marsikaj.

Seks pod tušem

Zakaj čakati, da bo kopalnica prazna, da se boste lahko stuširali? Tuširajta se skupaj in se pri tem zabavajta, kot že dolgo ne. Če sta v zvezi že nekaj časa, sta seks pod tušem že izkusila – tistega zjutraj, po prihodu iz plaže ali preprosto zato, ker sta si ga zaželela.

via GIPHY

Seks v avtomobilu

Morda sta v avtu seksala na začetku vajine zveze, ko se nista imela kam drugam umakniti. Če tega že dolgo niste delali, predlagamo, da podžgete staro iskrico in se spet predata strastem v jeklenem konjičku.

via GIPHY

Jutranji seks

Ja, veste, da zjutraj ne dišite najbolje. Popolnoma ste skuštrani, poleg tega pa imate jutranji zadah. Pa je to ovira? Za tiste, ki so v zvezi že nekaj časa, ne. Kako bolje začeti dan kot s seksom in 'muckanjem'?

via GIPHY

V drugi sobi

V sobi staršev, sestre … V prijateljevi sobi. Ostati morate tiho, kar je lahko zelo zelo zabavno. Zagotovo pa ste že kdaj izkusili seks v sobi, ki ni vaša, v stanovanju ali hiši, kjer ste obdani z drugimi ljudmi.

via GIPHY

Eksperimentalni seks

Po nekaj letih se s partnerjem poznata dovolj dobro, da vaju ni sram priznati, kakšne stvari so vama všeč. Po tem, ko sta si ogledala vroč film, priznate, da bi radi poskusili kaj novega, si nadeli lisice ali oblekli seksi perilo. Zagotovo sta se že kdaj igrala, da je bil eden od vaju zdravnik, drugi pa pacient.

via GIPHY

Božični seks

Komaj čakate, da gosti odidejo. Pa ne zato, ker bi radi šli spat. Pozabili ste na vso umazano posodo, cel večer pa razmišljali samo o vašem seksi partnerju. Čim gostje zapustijo vaš dom, ga naskočite.

via GIPHY

Seks … Ker že dolgo nista

Ja, tudi to se zgodi. Vsi imamo polne urnike in smo preobremenjeni. Včasih seksamo samo zato, ker že dolgo nismo in 'moramo', za dobro naše zveze. Ne recite, da se niste sprostili?

via GIPHY

Hotelski seks

Hotelske sobe prinašajo neko prav posebno atmosfero. Pridete in uživate. Naročite hrano, pijačo in naslednji dan vse pustite tako, kot je. Ustvarjeno za dober seks!

via GIPHY

Obdobje medenih mesecev

Začetek resne zveze, ko ne moreta eden brez drugega in po domače povedano … Seksata kot dva mlada zajca.

via GIPHY

Seks na hitro

Tako zelo bi seksali, a nimata časa. Seks na hitro je začimba resne zveze, ki jo preprosto potrebujete. Dekleta, dvignite krilo in se prepustite strastem.

via GIPHY

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice