Magazin > Odnosi in prosti čas
5977 ogledov

Astrologija: Kako osvojiti posamezno znamenje?

zmenek Profimedias
Tako boste vedeli, če ste jih osvojili in jih lahko povabite na drugi zmenek.

Oven

Obožujejo, ko spoznajo osebo, ki jih nasmeji in so vedno pripravljeni za akcijo. Ovni so zelo 'osnovna bitja': ko so lačni, ko so tečni, ko so jezni, jim dajte 20 minut, da se ohladijo … Pustite jim, da oni vas lovijo, vam pihajo na dušo in vas osvojijo. Če si boste zapomnili vse to, ste zmagali in prislužili si boste drugi zmenek.

Bik

Ne marajo ljudje, ki preveč govorijo oziroma po domače, ki 'nakladajo'. Radi imajo ljudi, ki se ne pretvarjajo. Ne marajo presenečenj in laži. So zelo prizemljene osebe, ki imajo rade dolge in iskrene pogovore. Cenijo iskrenost.

Dvojčka

Znamenje, ki ga zelo težko razumeti, še posebej, če ste z njim v zvezi ali si želite biti z njimi. Ljubijo lahkotne pogovore, spogledovanje in če ste kos njihovi osebnosti ter mu lahko sledite, si vas bo zapomnil. Ne marajo tihih in zadržanih ljudi. Všeč so jim malce skrivnostni ljudje, ki ne povedo vsega in določene stvari zadržijo zase.

Rak

Rakci znajo biti na prvem zmenku zelo zadržani in sramežljivi. Pustite jim, da vas spoznajo, da vas vprašajo, kar jih zanima. O vas vedo veliko, še preden vam pustijo, da vi izveste kaj več o njih. S časom vam bodo pustili, da jih spoznate in kmalu boste ugotovili, da so zelo prisrčni ljudje, z odličnim smislom za humor.

Lev

Všeč so jim prijazni ljudje, ki delujejo skrivnostno. Ljubijo lov, zato jim pustite, da oni osvajajo vas. Ljubijo pozornost, tako da pripravite komplimente, s katerimi jim boste pihali na dušo.

Devica

Pokažite jim, da se lahko v vaši družbi sprostijo in da ste odgovorni. Device ljubijo natančne ljudi, ki imajo v življenju točno določen načrt in cilje. Pokažite jim, da veste, kaj delate in da verjamete sami vase.

Tehtnica

Ljubijo idejo ljubezni. Zmenkarije so njihov hobi. Če si z njimi želite drugega zmenka, jim povejte, da vam je všeč in da si želite, da bi se ponovno videla. Bodite prepričani sami vase in bodite iskreni.

Škorpijon

Ljubijo resne zveze, zato, ko so samski, radi spoznavajo nove ljudi. Preden začnejo s svojim osvajalskim pohodom radi vedo kaj o osebi, zato se vedno pozanimajo o njih. Zelo se bojijo, da bi bili prizadeti in da bi jim strli srce.

Strelec

Strelci so kot viharji, zato potrebujejo osebo, ki jim bo lahko sledila. Bodite odprti, ne sodite jih in bodite iskreni. Njihova neskončna energija in dobra volja sta tisti, ki strelca naredita še bolj privlačnega.

Kozorog

Radi imajo ljudi z dobrim smislom za humor. Čeprav so sami precej resni, imajo radi norčave ljudi, ki jim pokažejo 'smešno stran sveta', piše Elite Daily. Dovolite jim, da se sprostijo in pokažejo svojo norčavost.

Vodnar

Na prvem zmenku jih presenetite s čim nenavadnim, da si vas bodo zapomnili in o vas razlagali prijateljem. Radi imajo inteligentne ljudi, s katerimi bi lahko klepetali več ur skupaj. Radi spoznavajo nove stvari in nove poglede na svet.

Ribi

So zelo sočutni, zato jim je všeč, če z njimi delite svoje strahove in dvome. Tako jim boste pokazali, da želite, da vas spoznajo in da jim zaupate. Obožujejo mnirne zmenke ob vinu ali v kinu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice