Magazin > Odnosi in prosti čas
3553 ogledov

Astrologija: Naj vas njihov angelski obraz ne prevara

seks Shutterstock
Rojeni igralci!

Ta tri znamenja so znana po tem, da za svojim lepim nasmeškom skrivajo mračno plat. In ko ta plat pride na plano … Pazite se.

Rak
Gre za najbolj čustveno znamenje. To je tudi razlog, da ponorijo, ko naletijo na krivico. Obstaja tudi raziskava, ki razkriva, da je bilo največ ljudi, ki so jih strasti gnale k zločinu, rojenih v tem znamenju. So psihično labilni.

Devica
Device so znane po svoji mirni in diplomatski naravi. Težave najraje rešujejo s kompromisi. Ko pa jim boste pošteno stopili na žulj, se pripravite na pekel! To naj bi bilo še zlasti značilno za ženske, rojene v tem znamenju. Pazite se jih, saj delujejo zelo prefinjeno in taktično. Njihovo maščevanje bo prišlo, ko boste to najmanj pričakovali.

Škorpijon
Tako šarmantni, a tudi nevarni. V sebi skrivajo strup, ki ga boste takoj občutili, če jih boste na kakršen koli način ogrozili. Sicer so manj nevarni od rakov, so pa zelo hladni in preračunljivi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.