Magazin > Odnosi in prosti čas
5727 ogledov

Astrološki znaki: Kako se obnašajo, ko so zaljubljeni

Ljubezen
Kako se obnašate, ko nekomu poklonite svoje srce ?

Oven

Polni ste življenja, saj imate veliko energije. Zelo ste tudi inteligentni in kot rojene vodje radi nadzirate odnose. Logično razmišljate tudi, ko najdete ljubezen. Vaša ljubezen je stabilna, topla. Ko ste zaljubljeni, ne morete jesti, saj razmišljate le o objektu svojega poželenja.

Idealni partnerji: levi in strelci

Bik
Radi imate vse vajeti v svojih rokah. Zadovoljstvo vam je zelo pomembno. Ko vas nekdo telesno privlači, se hitro zaljubite. Ko vstopite v zvezo, ste zelo čutni. Prepuščate se toku dogajanja. Ko se zaljubite, pozabite na svojo vsakodnevno rutino, zaradi česar lahko začne trpeti posel.

Idealni partnerji: device in kozorogi

Dvojček
Radi ste v družbi in ker ste zelo zabavni, ste tudi zelo redkokdaj sami. Zavedate se, da je komunikacija ključ do uspešnega odnosa. Ko ste zaljubljeni, se počutite drugače, kar se tudi vidi.

Idealni partnerji: tehtnice in vodnarji

Rak
Ko se zaljubite, se zaljubite z vsem srcem – kljub temu ostajate previdni. Iščete vdanega partnerja, nekoga, ki je ambiciozen in se zna spopadati s težavami. Imate odličen smisel za humor, partnerja znate nasmejati. Ko ste zaljubljeni, ne vidite partnerjevih napak. Za vas je idealen.

Idealni partnerji: škorpijoni in ribe

Lev
Svoji očarljivi energiji, samozavesti in karizmi se lahko zahvalite, da nikoli niste dolgo samski. Ko najdete pravo osebo, ste ji zelo vdani. Vaša čustva so takrat zelo močna. Čeprav ljubite svobodo, ste se ji za partnerja pripravljeni odpovedati. Ko ste zaljubljeni, zelo pazite na svoj videz.

Idealni partnerji: ovni in strelci

Devica
Težko vas je prebrati, kar pa ne pomeni, da do nekoga niste sposobni gojiti močnih čustev. S svojo zadržanostjo lahko ljubljeno osebo zmedete. Ko ste zaljubljeni, ste nagnjeni k sanjarjenju – ves čas razmišljate o prihodnosti s svojim izbrancem ali izbranko. Vaša domišljija takrat naravnost ponori.

Idealni partnerji: biki in kozorogi

Tehtnica
V zvezo se boste spustili le z ljudmi, ki so vam podobni in z vami ravnajo s spoštovanjem. Dobro boste premislili, ali se boste spustili v resno zvezo ali ne. Ko se zaljubite, želite poskrbeti za mir in ravnotežje v zvezi. Radi imate dolge pogovore.

Idealni partnerji: vodnarji in dvojčki

Škorpijon
Ste zelo seksualni in strastni. Kadar se za nekoga zanimate, izklopite glavo, kar ni vedno dobro. Ljubezen vam je zelo pomembna. Raje imate umirjene ljubimce. Vaš pogleda na svet postane občutno bolj pozitiven, ko ste zaljubljeni.

Idealni partnerji: ribe in raki

Strelec
Za vas je ljubezen pustolovščina. Ste svobodnega duha in ničesar se ne ustrašite. Ko ste zaljubljeni, ne poznate ovir. Ljubljeni osebi bi sledili na konec sveta. Privlačijo vas inteligentne osebe, ki iščejo nove dogodivščine in izkušnje tako kot vi.

Idealni partnerji: ovni in levi

Kozorog
Ste družinski človek, ki si želi čim prej ustvariti dom. Radi ste zaljubljeni, niste pa strastni. V partnerju iščete najboljšega prijatelja. Kadar ste zaljubljeni, vas partnerjeve moteče navade ne motijo.

Idealni partnerji: device in biki

Vodnar
Imate veliko srce. Zaljubljen vodnar vam bo podaril vso svojo pozornost in čas. Zelo ste nesebični, zato veljate za odlične ljubimce. Želite se zaljubite z vsem srce, zato iščete sorodno dušo.

Idealni partnerji: dvojčki in tehtnice

Ribi
Zelo ste simpatični in prilagodljivi. Bojite se, da bi vam nekdo zlomil srce, bojite pa se tudi, da se ne boste zaljubili. Ko ste zaljubljeni, vam lahko prepir s partnerjem pokvari ves dan, a dobra novica je, da vas bo že najmanjši kompliment spet ponesel v višave. Ko ste zaljubljeni, boste partnerju dali jasno vedeti, da ga brezpogojno podpirate.

Idealni partnerji: raki in škorpijoni

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.