Magazin > Odnosi in prosti čas
1801 ogledov

Avokado toast po receptu Meghan Markle

avokado toast, meghan markle Instagram
Sedaj imate čas za preizkušanje novih receptov.

Meghan Markle obožuje tople kruhke z avokadom in če gre verjeti virom, ki so ji blizu, je njen namaz naravnost božanski. Dobra novica je, da ga je Meghan pred leti delila na svojem blogu Tig, ki ga je ugasnila, ko je zveza s Harryjem postala resna. 

Potrebujete:
- dva toasta
- en avokado
- eno jedilno žlico fete
- eno čajno žličko limoninega soka
- eno jedilno žlico bučnih semen

Avokado in feto z vilicami pretlačite, zmesi dodajte limonin sok, sol in poper (lahko tudi malo čilija). Kruhke namažite z namazom in potrosite s semeni. 

Avokado je zelo zdrav, saj vsebuje nenasičene maščobne kisline, minerale, vitamina A in E. Poleg tega je antioksidant, kar pomeni, da telo ščiti pred prostimi radikali in upočasnjuje staranje kože. Čeprav vsebuje veliko maščob, pa zaradi encima lipaza spodbuja hujšanje oziroma razgradnjo maščob.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to our Tig days...❤️ Thank you Meghan for being the consummate hostess this weekend and still being the #avocadotoast whisperer, YUM! 🤷🏻‍♂️ 🥑🍞☕️ #foodie #foodiegram

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.