Magazin > Odnosi in prosti čas
2672 ogledov

Kako ga v postelji obnoreti z grenivko

seks Profimedias
Mu želite pričarati nepozabno noč? Poskusite z grenivko …

Igralka Jada Pinkett-Smith je pred kratkim v neki pogovorni oddaji omenila "seks z grenivko“, ki ga s soprogom Willom Smithom menda prakticirata že deset let. Kako sadež uporabiti kot seks igračko, je v videu razložila strokovnjakinja za posteljne užitke, Auntie Angel, ki pravi, da morate grenivko pred uporabo položiti v toplo vodo, da ni premrzla, nato pa jo povaljati po mizi, da ne bi bila pretrda. V naslednjem koraku na obeh straneh odrežite konec grenivke. Iz sredice nato odstranite meso, da nastane odprtina, ki mora biti tako velika, da skozi njo lahko potisnete njegov penis. Če med seksom opazite, da je premajhna, jo s prsti povečajte.

Partnerju ne povejte, kaj nameravate storiti z njegovim prijateljčkom. Čez oči mu dajte prevezo in začnite z oralnim seksom, nato pa v igrico vključiti pripravljeno grenivko. Medtem ko grenivko pomikate gor in dol po njegovem penisu, njegovo glavico ljubkujte z usti. Teta Angel pravi, da mu boste tako pričarali neverjetne občutke.

Priporočljivo je, da pred akcijo posteljo zavarujete z brisačo. Če ima na penisu rano, grenivko raje pustite v hladilniku.
Tehniko je preizkusilo nekaj tujih novinark. Ena je povedala, da je bil seks z grenivko njenemu fantu tako všeč, da ga sedaj redno prakticirata, druge pa so dejale, da se njihovi partnerji nad grenivko niso pritoževali, ne bodo pa prosili za reprizo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.