Magazin > Odnosi in prosti čas
25955 ogledov

Katero žival ste pa vi najprej zagledali? To pomeni ...

Test Tumblr
Zelo verjetno bo ta test s sliko deloval tudi na vas.

Na medmrežju Tumblr se je pojavil zanimiv test, ki naj bi hitro opredelil nekaj bistvenih lastnosti vaše osebnosti. Izziv je enostaven - katero žival izmed devetih bodo vaše oči najprej identificirale?

Test | Avtor: Tumblr Tumblr

PETELIN

Na prvi pogled delujete neškodljivo, a ste zelo hitri, pametni in ko je potrebno bojeiti. Veste, kako skrbeti zase in vaš smisel za predvidevanje je ena najboljših lastnosti, ki jih imate.

Test | Avtor: Tumblr Tumblr

METULJ

Lepota v kaosu. Zlahka se prilagajate spremembam, ste fleksibilni in prijazni, zato vas imajo radi tako v službi kot družbi. Vaša notranja lepota je vaša glavna lastnost, ki pa se jo morate zavedati. 

Test | Avtor: Tumblr Tumblr

KONJ

Divji, naravni, ambiciozni ... Nikoli ne igrate nečesa, kar nočete. Ste pošteni in marljii, cenite delo, zante se postaviti zase, da dobite, česar si želite. 

Test | Avtor: Tumblr Tumblr

VOLK

Samotar, ki vam prija družba sebi mislečih. Morda se sliši nenavadno, ampak to pomeni, a se vedno najprej zanesete nase in da ste radi sami s seboj. Kat pa ne pomeni, da niste lojalni in ljubeči do drugih. Ste odločni in močni, vaša osebnost vedno izstopa med množico.

Test | Avtor: Tumblr Tumblr

OREL

Nebo vam je edina meja, saj ljubite avanture in najbolj cenite svobodo. Osredotočeni ste in se zato lahko povsem posvetite nekemu cilju, zato pa tudi žanjete odlične rezultate na številnih področjih. Ko enkrat sprejmete odločitev, vas bo težko še kdo prepričal v drugačen pristop.

Test | Avtor: Tumblr Tumblr

PES

Lojalni, pogumni in nesebični, to so vaši pridevniki. Ljudje, ki jih imate radi, lahko računajo na vaši zaščito in ljubezen. Hkrati ste tudi atraktivni in zabavni. Prazvaprav vas imajo vsi radi.

Test | Avtor: Tumblr Tumblr

GOLOB

Vi ste tisti, ki v kakšnem sporu ponavadi prevlada kot glas razuma, ki spodbudi vaše prijatelje, da znova pomislijo. Ste nekakšen prinašalec miru in ljubezni, vedno mirni in zbranih misli. Sami ste že dolgo pomirjeni s seboj, sedaj imate novo nalogo - ta mir deliti drugim.

Test | Avtor: Tumblr Tumblr

RAK

Trda lupina, mehka notranjost, takšen opis še najbolj ustreza vašemu opisu. Odkriti in lojalni, pogosto potrebe drugih postavljate pred svoje. Previdni pa ste, komu namenjate svojo pozornost, te niso deležni prav vsi. 

Test | Avtor: Tumblr Tumblr

BOGOMOLKA

Mojster potrpežljivosti, z močnimi instinkti, mirni ... Pripravljeni ste dolgo čakati, da boste končno prejeli, kar vam gre. Vodi vas notranji glas, zato vam ni prav veliko mar, kaj si o vas mislijo drugi. Radi ste dominantni in ni vas strah borbe.

Povzeto po 100posto.hr.

astrologija Magazin Dnevni horoskop za soboto, 28. oktober
Komentarjev 2
  • Boštjan Bratina 21:51 28.oktober 2017.

    jaz sem tudi skoraj sočasno videl volčjo glavo in metulja - mislim, da je to spet en BS test za FB-populacijo.

  • mph 15:38 28.oktober 2017.

    Nekje sočasno metulja in volka. Glede na to, da sta si ta dva po članku zelo različna, si lahko mislim svoje še naprej o takih testih. :-)