Magazin > Odnosi in prosti čas
16764 ogledov

Koža se vam bo naježila: Te lastnosti astrološka znamenja prikrivajo

psihopat
Vsi imamo plat, ki jo skrivamo pred svetom.

Negativne lastnosti posameznih astroloških znamenj.

Oven
Obsedeni s smrtjo. Veliko se pogovarjajo o lastni smrti in zelo jih skrbi za dobrobit najbližjih.

Bik
Rojeni zalezovalci, ki točno vedo, kaj počnejo njihovi nekdanji partnerji. Nihče ne zna tako dobro uporabljati družabnih omrežij kot oni, a to ni edini način, na katerega se informirajo o življenju nekdanjih ljubimcev … Znani naj bi bili tudi po tem, da lahko ure presedijo pred stanovanjem objekta svojega poželenja.

Dvojčka
Lažnivci! Morali bi pisati knjige, saj imajo zares bujno domišljijo. Pri tem je najhuje to, da se sploh ne zavedajo, da ne govorijo resnice. Res imajo dva obraza.

Rak
Zelo so obsesivni. Pustite partnerju dihati. Lepo je, da ste tako osredotočeni na dobrobit drugih, a s tem ne pretiravajte.

Lev
Za ljubezen in pozornost drugih bi naredili vse. Skrbi vas le vaše zadovoljstvo. Za slavo in občudovanje drugih bi šli čez trupla.

Devica
V njih se skriva perverznež z zares bizarnimi fetiši. Na srečo jim njihova zadržana narava preprečuje, da svoje fantazije izživijo. Vsaj večino časa ...

Tehtnica
Obožujejo stvari, ki drugim poženejo strah v kosti. Njihova radovedna narava hrepeni po vsebinah, zaradi katerih se drugim obrača želodec. Stvarem želijo priti do dna, četudi bodo zaradi njih imeli nočne more.

Škorpijon
Imajo temno dušo. Gre za najbolj temačno znamenje, ki se mu po glavi pogosto rojijo mračni in krvavi scenariji.

Strelec
Srce iz kamna. Tudi ob priložnostih, ko bi morali pokati od veselja ali pa jokati od žalosti, delujejo mrtvo hladno.

Kozorog
Fantazirajo o umoru, še zlasti tistih, ki so jim blizu. Sestro, ki jim je brez dovoljenja vzela plašč, ali sodelavca, ki noče utihniti, bi najraje utopili v žlici vode.

Vodnar
Pravi filozofi in misleci, ki velikokrat razmišljajo o najbolj neprimernih rečeh, na primer, kaj bodo povedali na babičinem pogrebu, čeprav ta še vedno poka od zdravja.

Ribi
Želijo si hvalospevov in mislijo, da morajo rešiti svet. Kadar najdejo čas, radi sanjarijo o tragedijah in perečih situacijah, iz katerih rešijo ljudi in postanejo nacionalni heroji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice