Magazin > Odnosi in prosti čas
4850 ogledov

Moški šokirali s tem priznanjem

seks Profimedias
Obširna raziskava, ki je razkrila, v kakšnem seksu v največji meri uživajo moški.

Na univerzi v Indiani so izvedli obširno raziskavo, v katero so vključili več kot dva tisoč Američanov. Preverjali so njihove spolne želje in navade.

Povsem nasproti stereotipom, ki veljajo, so rezultati pokazali, da sta moškim (tako kot ženskam) v vezi najbolj pomembna nežnost in predanost. V spolnosti imajo radi ljubkovanje in crkljanje.

39 odstotkov moških in žensk je odgovorilo, da jim med spolnim odnosom nadvse prijajo romantične besede, medtem ko jih 33 odstotkov rado vidi, da v prostoru, kjer se ljubijo s svojim partnerjem, vlada romantična atmosfera.

Vodja raziskave, Debby Herbenick, izpostavlja, da se je večina moških strinjala, da jim je pri svoji partnerici najbolj privlačna predanost. "To vključuje ljubkovanje. Bolj kot seks je pomembno ljubkovanje, crkljanje in izgovarjanje nežnih besed."

V raziskavi je sodelovalo 975 moških in 1.046 žensk. Glede ostalih vprašanj je 43 odstotkov moških in 37 odstotkov žensk izjavilo, da prakticirajo analni seks, 65 odstotkov moških je priznalo, da svojim partnerkam pošiljajo svoje gole fotografije, medtem ko to počne le 11 odstotkov žensk.

21 odstotkov žensk, ki so sodelovale v raziskavi, je odgovorilo, da se nikoli ne samozadovoljuje, takšnih moških je - glede na raziskavo - osem odstotkov. Sklonjenost k perverzijam v spolnem odnosu ima enak odstotek moških kot žensk.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice