Magazin > Odnosi in prosti čas
7111 ogledov

Moško priznanje: Le tako zares uživamo!

seks Žurnal24 main
Raziskava, ki je ovrgla marsikateri stereotip.

Strokovnjaki Univerze v Indiani so izvedli raziskavo med dva tistoč Američani, da bi preverili njihove preference v spolnosti. Povsem nasprotno od vseh pričakovanj so rezultati pokazali, da so tako moškim kot ženskam v odnosih najbolj pomembni nežnost in predanost, ljubkovanje in crkljanje.

39 ostotkov moških in žensk je v raziskavi poudarilo, da jim med seksom prijajo romantične izjave, 33 odstotkov jih želi, da v prostoru vlada romantična atmosfera. 52 odstotkov vprašanih ljubkovanje smatra kot zelo privlačno.

Vodja raziskave Debby Herbenick je poudarila, da je raziskava presenetila predvsem kar se tiče dognanja, da moškim v tako veliki meri veliko pomeni romantika in predanost. "To vključuje ljubkovanje, crkljanje, nežne besede med seksom." V raziskavi je sodelovalo 975 moških in 1.046 žensk.

Kar se tiče ostalih navad; 43 odstotkov moških in 37 odstotkov žensk je izjavilo, da jih prakticira analni seks, 65 odstotkov moških je priznalo, da pošilja svoje gole fotografije svojim partnerkam, medtem ko to počne vsega 11 odstotkov žensk.
 
Da se nikoli ne samozadovoljujejo je odgovorilo 21 odstotkov žensk, takšnih moških je bilo v raziskavi osem odstotkov. Raziskava je podala še ugotovitev, da so enakopravno k perverzijam nagnjeni moški kot tudi ženske.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice