Magazin > Odnosi in prosti čas
26906 ogledov

Najboljši soprogi: Na katerem mestu je vaš partner?

partnerja, ljubezen, par Shutterstock
Astrologija. Če je vaš partner rojen v tem znamenju, rezervirajte datum pri matičarju.

Preverite, na katero mesto na lestvici najboljših soprogov se je uvrstil vaš partner.

Lestvica od najslabšega do najboljšega moža

12. mesto: Dvojček
V tem znamenju naj bi bili rojeni najslabši soprogi. Težava pri njih je, da ne boste nikoli vedeli, pri čem ste. V ponedeljek bo komaj čakal, da bo v vaši družbi, v torek pa se bo do vas obnašal kot do neznanca. S takšnim človekom je težko živeti.

11. mesto: Ribi
Če si moški, ki je rojen v tem znamenju, nečesa zaželi, mu morate to priskrbeti TAKOJ. Ribice ob sebi ne potrebujejo žene, ampak mamico. Obnašajo se kot otroci, za katere je treba skrbeti in jih razvajati. Po drugi strani pa gre v tem primeru za moškega, ki se bo svoji izbranki popolnoma predal in z njo ostal do konca življenja.

10. mesto: Strelec
Strelci so lahko idealni možje – praktični, možati in nežni. Čudoviti ljubimci in predani očetje. Težava nastane, ko se strelec zveze naveliča – takrat bo začel loviti nov objekt poželenja.

9. mesto: Škorpijon
Škorpijoni imajo slab sloves, v resnici pa je vse odvisno od njegove izbranke. Tiste, ki so preveč negativno nastrojene, bodo s poroko s škorpijonom pristale v peklu, bolj optimistične pa bodo poletele v nebesa. Škorpijoni so zelo trmasti, kar pa ne pomeni, da se morate z njimi vedno strinjati. Vse, kar morate storiti je, da razumevajoče prikimavate.

8. mesto: Rak
Raki so sočutni, inteligentni in ljubeči ter skrbni možje in očetje. Ženo radi obsipavajo s komplimenti in darili, a pozor – to je šov. V resnici so namreč prave lenobe, ki najraje posedajo na kavču, spijo in se nažirajo.

7. mesto: Oven
Obožujejo pustolovščine, so pohlepni in egoistični. Ves čas so lačni in ne prav redoljubni. Za otroke in male živali boste morali poskrbeti sami, saj ima na tem področju dve levi roki. Sicer pa se zelo radi hvalijo s svojo ženo – prepričani so namreč, da je njihova najboljša.

6. mesto: Vodnar
So material, iz katerega lahko oblikujete moža po svoji meri. Vodnarji svojim ženam ne povzročajo sivih las in jih ne motijo, če to ni nujno potrebno. Tudi finančno vam bo stal ob strani. Njihova slaba lastnost pa je, da so sanjači in da večino časa preživijo v svojem svetu. Če je ženska močna, je vodnar zanjo idealen partner. Vodnarji imajo dober smisel za humor.

5. mesto: Bik
Je zvest in ljubeč mož. Za ženo in otroke bo dobro poskrbel. Svoji izbranki rad kupuje darila. Ni zahteven mož. Je potrpežljiv in prijeten, a le dokler z njim ne poskušate manipulirati.

4. mesto: Tehtnica
Je romantičen mož. Svoji ženi bo celo življenje izkazoval ljubezen in se trudil za njeno pozornost. Tehtnice so polne presenečenj. Ne čudite se, če vam bo v posteljo prinesel zajtrk ali vam brez razloga poklonil rože. Ženi bo zvest do groba.

3. mesto: Kozorog
Če ste osvojili srce kozoroga, potem spadate med velike srečnice, saj gre za idealnega moškega. So inteligentni, postavni, šarmantni, prijetni in iskreni. Nanje se lahko vedno zanesete. Njihova slaba stran pa je, da se poroke otepajo.

2. mesto: Lev
On je vaš angel varuh. Ščitil vas bo kot oče ščiti svoje otroke. Rad vas bo razvajal. Njegova slaba plat pa je, da ga morate ves čas na glas občudovati.

1. mesto: Devica
Devičniki so zelo inteligentni, razgledani in ponavadi tudi zelo privlačni. Moški, ki je rojen v tem znamenju, je zelo ambiciozen, zato bo lahko z lahkoto poskrbel za svojo družino. Je redoljuben, zvest, dober kuhar in odličen oče. Nanj se lahko vedno zanesete. Je zelo nežen in odličen ljubimec.

Komentarjev 1
  • Harrison 07:26 09.september 2017.

    Kretenizem na kubik.

Sorodne novice