Magazin > Odnosi in prosti čas
640 ogledov

Pet seks trikov za boljši orgazem

Jutranji seks Profimedias
Odlični triki, ki bodo popestrili vaše seksualno življenje in vam zagotovili vrhunski orgazem.
  1. Med predigro se posvetite celemu telesu vašega partnerja. Ne pozabite, da morda njega vzburjajo drugačne stvari kot vas, zato so vajine erogene cone različne. Izogibajte se tistemu, kar se skriva v hlačah. Pustite to za kasneje. Prebudite njegovo telo z drugačnimi triki in prijemi.

  2. Ko ste v 'pasjem položaju' si dajte pod prsa vzglavnik ali pod zadnjico, ko ste v misijonarskem položaju. Tisti, ki to prakticirajo, pravijo, da je užitek veliko intenzivnejši.

  3. Kokosovo olje v spalnici? Seveda! Med dlanmi ga ogrejte in partnerja počasi zmasirajte. In ja, kokosovo olje je lahko tudi naravni lubrikant, a ga ni priporočljivo uporabljati v kombinaciji s kondomi, saj lahko oslabi njegovo zanesljivost.

  4. Ljubite se po celi hiši, ne samo na kavču ali v postelji. Popestrita svoj seks in razmečita pisarniško mizo, naslonite se na kuhinjski pult ali pa se partnerja lotite kar na balkonu.

  5. Kupite knjigo Kamasutra in vsak dan poskusita novo pozo. Zagotovo vama bo katera od njih tako všeč, da vam bo žal, da knjige niste kupili že prej.

Komentarjev 2
  • stanekos 21:45 08.april 2017.

    Ko človek bere tele nasvete - kot da bi vrnil 200 let nazaj, ko so župniki svetovali pri prvi poročni noči. Vsak evro si zasluži avtor oz. itak je vse skopirano iz drugih podobnih nemumnih spletnih svetovalnic.

  • nergač 21:18 08.april 2017.

    KD, dej si že najd fanta, da ti pokaže, kako si za časom. Kamasutra my ass!