Magazin > Odnosi in prosti čas
25691 ogledov

Posebna križarka prihaja v Koper

Križarka Žurnal24 main
Prva seks križarka je 26. septembra začela pot po jadranski obali. Trenutno je zasidrana v Dubrovniku.

"Na ladji je zelo prijetno in razburljivo. Ljudje so prijazni in zelo družabni. Na križarki ni otrok, zato se lahko še toliko bolj odpočijemo. Na tem potovanju so ljudje, ki se želijo družiti in te spoznati," je za hrvaške medije spregovoril eden od gostov ladje.

To je sicer prvič, da gre za ladjo, ki jo označujejo za "seks križarko", že prej pa so podobne ladje potovalne tudi po Jadranskem morju. Priplule so tudi v Koper. Tudi lani je ladja v Koper pripeljala svingerje, takrat je ena od gostij na ladji priznala, da med plovbo veliko molijo.

Od superjunakov do tenisa

Organizatorji potovanja, gostom jamčijo zaščito identitete in polno zasebnost, nekatere podrobnosti pa so javnosti vseeno znane. Program je bogat, saj lahko pari sodelujejo na erotičnih predstavah, tematskih večerih, raznoraznih delavnicah. Vse navedene dejavnosti so izzivalne in "nabite" s seksom, na ladji pa se je možno udeležiti raznoraznih erotičnih igric, orgij in se seveda prepustiti spolnim odnosom. Za te namene so na voljo posebne sobe.

Prvi dan križarjenja so organizirali seksi večer v mornarskih kostimih, drug večer je bil na sporedu "sexy scrabble", sledijo večeri, ko se potniki oblečejo v superjunake, en večer pa lahko oblečejo le tri kose oblačil. Ženske si morajo pokriti bradavice, nositi morajo tangice in visoke pete, piše Index.hr.

 | Avtor: Instagram Instagram

V načrtu so še večeri posvečeni tenisu, svetlobnim efektom in zabavi v maskah.

V osmih dneh bodo obiskali Dubrovnik, Raveno, Split, Zadar, Koper, nato pa se vračajo v Benetke. Cena potovanja je okoli 2.500 evrov na osebo.

Komentarjev 2
  • Lavdan 19:56 30.september 2017.

    Zelo veliko molijo samo z drugim naglasom. Okoli vratu imajo vsi verižice s križem.

  • Avatar čavez
    čavez 18:07 30.september 2017.

    Parlament je že rezerviral.