Magazin > Odnosi in prosti čas
3261 ogledov

Preden se poročita, morata izkusiti vse to!

Poroka
Morda mislite, da ste spoznali gospoda pravega ali gospodično pravo. Veseli smo za vas, a preden odhitita pred oltar, drug drugega preverita v teh situacijah. Če jih uspešno speljeta, le pogumno dahnita usodni da!

Kako se spopadata s finančnimi težavami
Denar je pogosto eden od vzrokov stresa in pritiska, sploh izguba službe. Kako se spopadata s financami, je ključ do uspešnega zakona. Če je nekdo zapravljiv, drug pa varčen, bosta morala nekako najti skupni jezik. 

Tretje kolo
Imata prijateljico ali/ in prijatelja, ki je prisesan na enega izmed vaju in kar ne more razumeti, da sta sedaj v dvojini. Na obiske prihaja ob nemogočih urah in kar naprej kliče po telefonu. Včasih pride na obisk in ne odide cel konec tedna. Kako se bosta spopadla s to situacijo, bo pomembno za vajino prihodnost. Potrpežljivost in razumevanje ter skupen pogled na težavo so ključ do uspeha.

Hišni ljubljenček
Odgovornost, pa naj bo to skupno stanovanje, avto, vikend, vrtiček ali hišni ljubljenček, vam bo veliko povedal o tem, kako odgovoren je vaš partner. Bo naloge prelagal le na vas, si bosta delo delila ali bo brez besed vskočil, ko bo videl, da vam ne znese? Če bo odgovoren in skrben, bo verjetno tak tudi v vajini bodoči družini. Skupni projekt, takšen ali drugačen, vaju lahko zbliža ali oddalji. 

Sposobnost skupnega reševanja težav
Ste svojemu partnerju sposobni zaupati, kaj vas teži in težave reševati skupaj, tudi kadar sta na nasprotnih bregovih? Ključna pa je tudi sposobnost, da se opravičite, kadar veste, da niste imeli prav. 

seks, žalost, spor, prepir, ljubezen Magazin Tako se kregajo pametni pari
Veselita se uspehov drug drugega
Nekateri moški se ob uspehih svoje drage počutijo ogrožene. Taka veza nikoli ne bo uspešna. Ko imate nekoga resnično radi, ga podpirate pri stvareh, ki so mu pomembne in se njegovih osebnih uspehov veselite kot bi bili vaši. 

Veza na daljavo
Strategije, ki jih bosta uporabljala za čas tega stresnega obdobja, ko je med vama razdalja, imajo velik vpliv na razplet vajine veze. Če bosta v tem obdobju delovala kot tim, bo to povečalo občutek stabilnosti in vere v skupno prihodnost. moški Magazin Tako v treh potezah ujamete zapriseženega samca

Potovanja
Potovanja so polna nepredvidljivih in stresnih situacij, zato bi vsak par moral oditi vsaj na eno skupno pot, če se želi res dobro spoznati. Če sta sposobna uspešno prebroditi izgubo prtljage, je to dober znak, da se bosta znala spopasti tudi z večjimi težavami. 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice