Magazin > Odnosi in prosti čas
36695 ogledov

Primarka ne bo v Slovenijo

Primark
Smo se prehitro veselili?

Pretekli teden se je pojavila informacija, da naj bi v ljubljanskem Cityparku v prostorih, kjer je bila prej trgovina Kastner & Oehler, odprli trgovino Primark, ki je znana po cenejših oblačilih. Naša bralka je trgovski verigi poslala vprašanje, ali informacija drži, in prejela ta odgovor: "Na žalost v Sloveniji v bližnji prihodnosti ne načrtujemo odprtja trgovine.“

Na naše povpraševanje pa je Primark odgovoril, da so javna družba, zato ne morejo komentirati morebitnih odločitev glede odprtja novih trgovin. Citypark pa je na naše vprašanje, ali Primark prihaja v Ljubljano ali ne, odgovoril: "V imenu Cityparka vam ne moremo podati odgovora. Vsekakor Citypark kot največje nakupovalno središče stalno skrbi, da ima v svojem okviru vedno nove in zanimive najemnike. Predvsem skrbi za to, da slovenskemu potrošniku ponudi tiste blagovne znamke, ki jih ni in so zelo iskane po drugih državah."

Komentarjev 4
  • amerigo 21:33 14.oktober 2017.

    Majazmaja ima pač več denarja ,da se lahko obleče fensi,pa verjetno svakinja hodi v drugi Prajmark in ne v Primark

  • Majazmaja 13:16 13.oktober 2017.

    Svakinja hodi v Prajmark v Avstrijo in s temi cunjami lahko samo brišeš tla. Najslabši materiali, površno zašito, barva se izpira in že po prvem pranju se poznajo svetle črte. Naj ciganijo kje drugje.

  • NeAnonimni 09:03 13.oktober 2017.

    Samo da je senzacionalno. A kaj kdaj preverite preden objavite?