Magazin > Odnosi in prosti čas
2282 ogledov

Šest veščin odličnega ljubimca, ki jih opazite že pri prvem seksu

seks Žurnal24 main
Vse to so znaki, da je moški, s katerim ste ravnokar preživeli noč, odličen ljubimec.

Seznam zaželenih karakteristik dobrega ljubimca je pri ženskah zelo dolg. A velik del teh želja nima nikakršne povezave s samim seksom, trdi seksologinja in avtorica številnih knjig Tracey Cox. V dolgoletnih pogovorih s svojimi pacienti je opazila, da se šest veščin vedno znova pojavlja. Veščine, zapisane spodaj, naj bi bile tiste glavne, ki jih ženske smatrajo za dobre lastnosti.

Posveti se oralnemu seksu

Moški, ki se izogiba oralnemu seksu, je med ženskami nezaželen ljubimec, saj prav s tem večina žensk doživi najbolj intenzivne orgazme, pravi Coxova. Če ženskam njegova tehnika oralnega seksa ni všeč, jih to ne skrbi, saj se da vsakega vse naučiti. Poleg tega pa se zavedajo, da so vse ženske različne. Če moški sam predlaga oralni seks, se ženska počuti zaželeno. S tem ji pokaže, da bi zanjo naredil vse in da se ji njeno telo zdi privlačno.

Posluša nasvete, ne da bi bil užaljen

Pri seksu z novim partnerjem je vedno treba dati času čas, da uskladita ritem in spoznata želje drugega. Ženske ne marajo moških, ki so užaljeni, ko jim ta da navodila, kot so 'hitreje', 'počasneje', 'nižje' … "Nesamozavestni moški, ki so pri navodilih žensk hitro užaljeni, niso partnerji, ki so se pripravljeni učiti. Ženska bo bolj fokusirana na to, da ga ne užali kot na to, da bi doživela orgazem."

Ne hvali se, da je najboljši ljubimec na svetu

Veliko moških se radih pohvali, češ kako odlični so med rjuhami in da se mu ženske ne morejo upreti, da so ga vse prehodne partnerke hvalile, da je najboljši na svetu. Ne zavedajo pa se, da s temi besedami novo partnerko, potencialno dekle, tudi odbijejo. Samohvala po navadi ni najbolj privlačna karakteristika.

Misli samo na svoj orgazem

Ženske imajo rade partnerje, ki mislijo tudi na njihov orgazem. Nihče ne mara sebičnih ljubimcev, katerih cilj je le, da zadovoljijo svoje potrebe, na partnerico pa pozabijo takoj, ko sami doživijo orgazem.

Daje iskrene komplimente

"Ali je tvoj oče terorist? Ker ti si prava bomba!" je samo eden od komplimentov, ki jih ženske nočejo slišati. Rade imajo iskrene moške, ki povedo, kaj jim je všeč na njih. Iskreni in enostavni komplimenti so najboljši.

Po seksu se ne umakne

Vsi tisti moški, ki se po seksu 'umaknejo' in čustveno zaprejo, dajejo vedeti, da so želeli samo seks. Ženske imajo raje seks z moškimi, ki so odkriti in se tudi po seksu z njo pogovarjajo normalno. To ne pomeni, da po vsakem seksu iščejo moža, samo spoštujejo, če imajo z moškim normalen odnos do njih.

Komentarjev 1
  • nergač 19:56 11.julij 2017.

    KOLK SI JIH ŽE DALA SKOZI, da se počutiš poklicano za tak članek? Ti še marsičesa ne veš, a kar blebetaš ....kot zmeraj