Magazin > Odnosi in prosti čas
24712 ogledov

Skoka med rjuhe s temi ženskami ne boste nikoli pozabili

zmenek Profimedias
Njihova kondicija vas bo pustila brez besed.

Eni je dovolj samo način, kako ste se ji nasmehnili, druga je večna vaba in je vedno tista, ki moškega pozove k sebi domov, tretja pa je prava odvisnica od seksa.

Škorpijonka

Imajo večji seksualni apetit od vseh ostalih astroloških znamenj. Njena strast je vidna od daleč. Seks z njo je vedno zabaven, divji in poln užitkov. Rada poskusi kaj novega. Vse, kar morate narediti je, nasmehniti se na pravi način ali pa se je ob pravem trenutku dotakniti. Kdor se zaplete s škorpijonko mora imeti močan libido in veliko kondicije, saj se bodo z njo v spalnici dodobra prepotili.

Bikica

Bikici je dotik med seksom zelo pomemben. Glede na to, da se rada drži za roke ali pa se svojega partnerja rada nenehno dotika, nenehno misli na seks, piše portal Your Tango. Je zelo trmasta in nikoli ne bo priznala, da je prav ona pobudnica za seks. No, oba se zavedata, da je večna vaba in da je v flirtanju odlična.

Ovnica

Ženske, rojene v znamenju ovna, ljubijo fizične izzive. In ni ga boljšega fizičnega izziva, kot je seks, kajne? Njen seksualni apetit je izvor čistega adrenalina. Rada osvaja, seks z njo pa je poln strasti in divjih igric. Zdi se, da je njihov seksualni apetit povezan z nenehno nepotešenostjo. Nikoli jim ni dovolj.

Komentarjev 1
  • Thomy 10:46 13.september 2017.

    Pornografija in horoskop so novice, ki nimajo dodatne vrednosti in bi jih lahko ukinili, če ne bi bile dober magnet za klike. Pozitivno je le, da ste te dve kategoriji na Žurnalu združili in zasedajo tako manj prostora...

Sorodne novice