Magazin > Odnosi in prosti čas
1803 ogledov

Slika, ki jo prvo vidite, razkriva, kako dojemate svet okoli sebe …

veselje Profimedias
Ste za kratek test?

Razumevanje sveta okoli nas je korak do lepšega življenja. A najprej moramo natančno razumeti, kako svet vidimo, kar pa ni vedno enostavno. Pri tem vam lahko pomaga osebnostni test, ki traja le nekaj sekund, a ponuja številne odgovore na to, kako gledamo na življenje. 

Poglejte spodnjo sliko, kaj je bila prva stvar, ki ste jo videli?

Odnosi | Avtor:

Mačka

Če ste na sliki najprej opazili mačko, ste oseba, ki na svet gledate kot na nekaj, kar je treba osvojiti. Vsak dan kipite od energije in dobre volje. Niste tista vrsta osebe, ki čaka, da bo nekdo drug naredil prvi korak, raje se vržete na glavo, tudi če ne boste pristali na nogah. Vaše hrepenenje po življenju je čudovito, vendar ne morete vsega rešiti na silo. Ne bojte se ponovno oceniti situacije in preveriti, ali obstaja tudi drugačna pot do tega, česar si želite.  

Metulj
Če ste najprej videli metulja, potem svet vidite kot prostor, ki ga vodijo nevidne sile. Verjamete v nadnaravno, v usodo in verjamete v to, da se bodo stvari, ne glede na to, kaj naredite, odvile točno tako kot se morajo. Ne mislite, da imate nam življenjem nadzor in to vas ne moti. Ne bojte se uloviti svojih sanj, čeprav menite, da jih nimate. 

Jogi 

Če ste najprej opazili osebo, ki vadi jogo, ste tip osebe, ki sebe vidi kot središče vesolja. Niste sebični ali arogantni, vendar ne vidite veliko dle od sebe. Zanimajo vas samo stvari, ki se tičejo vaše sreče, udobja in uspeha. A v vesolju je veliko več kot le vi. Poiščite vez z drugimi izven svojega malega cesarstva in morda boste odkrili globine, za katere si niste nikoli mislili, da jih lahko dosežete. 

Ste že slišali za norčije na kanalu Joonglaa?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice