Magazin > Odnosi in prosti čas
33646 ogledov

Ta znamenja čaka čudovito leto!

2024 Profimedia
Jupiter se bo nehal premikati nazaj in počutili se bomo bolj optimistično.

A ne le Jupiter, tudi Merkur nam bo polepšal januar, saj bo takoj po vstopu v leto 2024 izstopil iz retrogradne faze. Najbolj pomembna sprememba pa bo nastopila, ko se bo Pluton pomaknil v znamenje vodnarja, Uran pa se bo začel 27. januarja pomikati naprej. Ti premiki vas bodo prisilili v tehten razmislek o tem, kaj je za vas zares pomembno. Odprti boste za nove priložnosti, še zlasti na področjih, ki so v vaši rojstni karti povezana z bikom in vodnarjem. Prišel bo čas za nove stvari! Morda boste odkrili svoje skrivne talente ali našli nove načine zaslužka. Še posebej pa naj bi bilo leto naklonjeno tem štirim znamenjem!

OVEN

Leto 2024 bi lahko bilo leto samoodkrivanja. Pluton se bo pomaknil v 11. hišo in vam poklonil priložnost, da preoblikujete svoje načrte in svoj položaj v svetu. Zelo verjetno je, da boste v letu 2024 veliko dosegli. Ko bo 14. februarja v znamenju vodnarja Mars srečal Plutona, bo vaš vpliv v skupnosti velik. To mogočno energijo boste najbolje izkoristili, če boste dobro poznali svoje cilje. 

Marca in aprila bodo mrki v vašem znamenju nakazovali na nov začetek. Vesolje vam bo dalo zeleno luč, da izpustite vse, kar vas zadržuje in se veselite novega poglavja. Ko boste odrezali negativne vplive, se boste počutili osvobojenega. Aprila se bosta srečala Jupiter in Uran, ki vam lahko prineseta nepričakovan finančni zaslužek. Na tem področju vam bo sreča naklonjena, saj se bo Jupitru v sektorju financ pridružila tudi Venera. 

BIK

Vaše ambicije bodo velike. Osredotočali se boste na delo in na to, kako vas vidijo drugi. Za to bo kriv Pluton, ki se bo januarja vrnil v sektor kariere. Dobili boste priložnost, da se še bolj predate delu in naredite vtis. Okoli luninega mrka v marcu boste več pozornosti posvečali svoji dnevni rutini, da bi izboljšali počutje in bili bolj učinkoviti. Čaka vas veliko priložnosti. Aprila se bosta v vašem sektorju samoizražanja srečala Jupiter in Uran - spodbudila vas bosta k temu, da svetu pokažete, kdo ste. To je krasen čas za začetek novega spletnega posla. Maj bo prinesel ugodno povezavo med Venero in Jupitrom, in to v vašem znamenju, kar lahko izboljša finance. Srečen čas! Ko se bo Jupiter pomaknil v hišo financ, bo vaša sposobnost povečati svoj zaslužek še večja. Septembrski mrk pa lahko pretrese vaše družabno življenje in prinese spremembe, ki bodo trajale pol leta. Mrk lahko označuje tudi konec poslovnega poglavja. 

DVOJČKA

Leto bo za ljudi, rojene v tem znamenju, polno idej in znanja. Pluton se bo 20. januarja vrnil v znamenje vodnarja in povzročil spremembe na področju znanja, verovanj in samoodkrivanja. Če ste dejavni na spletu, bo vaš vpliv na druge večji, širili pa boste tudi svoja obzorja. Sredi februarja se bo Plutonu pridružil Mars, ki bo dodal energijo, zato skrbno izberite svoje cilje. Mrki marca in aprila lahko pomenijo začetek novega projekta ali ljubezenske zveze. Morda boste našli nove prijatelje, ki imajo enake interese kot vi. Bolj samozavestno boste delili svoje ideje z drugimi. Maja bo Jupiter vstopil v vaše znamenje in prinesel več sreče in možnosti za rast. Izstopali boste, širili svoje znanje in raziskovali nove stvari, ki vam bodo v prihodnosti koristile. 

KOZOROG

Kozorogi, časi se bodo izboljšali. Obdobja, ko vam je težave povzročal Pluton, to je trajalo od leta 2007, se bo 20. januarja končalo! Dovolj je bilo preobrazb! Marca se bosta Jupiter in Uran srečala v vaši hiši ljubezni, kreativnosti in samoizražanja. Pripravite se na novosti na teh področjih. Morda se boste zaljubili, morda boste odkrili novo strast. To pa še ni vse. Maja se bo Venera v znamenju bika pridružila Jupitru, in prinesla romanco in obilje. Vaše ideje se lahko v tem času izpolnijo in stabilizirajo. Maja se bosta v biku srečala Mars in Uran in vam dala nove energije. Napredek bo hiter! Veselite se novih projektov in obdobij. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.