Magazin > Odnosi in prosti čas
647 ogledov

Ta znamenja partnerji največkrat prevarajo

varanje moški Profimedias
Spodnji znaki svoje partnerje pripravijo do tega, da jih prevarajo. Ste med njimi?

Ta znamenja sanjarijo o popolnem življenju in pravljični ljubezni, v praksi pa se ne potrudijo dovolj, da bi se to tudi uresničilo. Prav zato jih partnerji velikokrat prevarajo.

Vodnar

Vodnarji so tako obremenjeni sami s sabo, da velikokrat niti ne opazijo nezadovoljstvo svojega partnerja. Zato jih ti prevarajo ali zapustijo. Še huje je to, da se veliko vodnarjev po partnerjevem odhodu niti ne vpraša, kaj je bilo narobe in ali so za partnerjevo jezo morda krivi prav oni. V njihovem življenju je že tako preveč stresa, da bi se ukvarjali s težavami drugih.

Devica

Njihova težava je v tem, da pri njih vse temelji na logiki in veliko manj na čustvih, ki predstavljajo osnovo vsake zveze. Zato njihovi partnerji velikokrat tolažbo najdejo v objemu druge osebe.

Strelec

strelci obožujejo lov, saj imajo tega v krvi. Preveč svojega časa posvečajo zunanjemu videzu in premalo čustvom. Prav to je tisto, kar začne s časom iti na živce partnerju. Ko je strelec prevaran, potrebuje zelo malo časa, da je spet pripravljen na nov lov.

Oven

Problem tega znamenja je, da je zelo naiven in da prevečkrat svet gleda skozi rožnata očala. Ne zaznajo, da je kaj narobe. Partnerju se zdi, da so odtujeni in preveč v svojem svetu.

Dvojčki

To znamenje je znano po tem, da je njihov najljubši šport spogledovanje z drugimi. Ker so zelo zahtevni pri seksu in velikokrat kritizirajo, njihovi partnerji srečo iščejo drugje.

Komentarjev 1
  • nergač 20:07 29.januar 2017.

    KD tebe moramo predlagati za nagrado:postajaš pojem za neumnosti celo na tem bebavem portalu. Zdaj mi boš pa napisala vem: " a kliknil si pa?"