Magazin > Odnosi in prosti čas
14126 ogledov

Tem trem znamenjem bo jesen prinesla srečo v ljubezni

ljubezen Profimedias
Težko obdobje bodo pustili za seboj. Sedaj jih čakajo vroči poljubi in usodna srečanja.

Bik
Biki se že nekaj časa niso mogli pohvaliti s srečo v ljubezni. Tisti, ki so v zvezah, so se morali soočati s partnerjevimi kritikami. Tega obdobja je sedaj konec, kar se bo poznalo tudi na vašem razpoloženju. Oktober bo za vas zelo čustven. Motivirani boste in polni idej za romantična presenečenja in dolge pogovore. Tako boste utrdili svojo zvezo ali pa se odločili, da je napočil čas za novega partnerja. Samske pa čaka mnogo priložnosti za spogledovanje. Prepustite se čustvom, saj je jesen idealna za romantična snidenja.

Rak
Raki si bodo letošnjo jesen zapomnili, saj bo zabavna in polna ljubezni. Veliko boste v družbi. Čakajo vas nova poznanstva, ki se lahko razvijejo v resno zvezo. Prepustite se ljubezenski evforiji in jasno izražajte svoje želje. Raki, ki so že v zvezi, bodo končno našli mir in stabilnost, kar jim bo pomago sprejeti pomembno odločitev – nadaljevati ali končati zvezo.

Vodnar
Čaka jih razburljiv čas, še zlasti tiste, ki so v dolgoletnih zvezah. S partnerjem se bosta še bolj zbližala, kar se lahko konča s poroko. Samski si boste zaželeli resne zveze in oktober je za srečo na tem področju najboljši mesec v letu.

 

Komentarjev 2
  • dchello 13:02 11.oktober 2017.

    Če pa jesen ne prinese sreče, pa zaradi zavajanja lahko tožite C.R.

  • NeAnonimni 11:19 11.oktober 2017.

    Ne, ne bo...