Magazin > Odnosi in prosti čas
75395 ogledov

To je odgovorila vsem, ki ji očitajo, da je z njim zaradi denarja

Odnosi Instagram
Dvomljivcem je zaprla usta ...

V začetku meseca se je Američanka Hannah Aylward poročila z ljubeznijo svojega življenja, Shaneom Burcawom in na družbenih omrežjih z veseljem delila fotografije enega najsrečnejših dni svojega življenja. A namesto pričakovanih čestitk ob poroki so jo zasuli komentarji, v katerih so ji ljudje očitali, da je bila celotna slovesnost farsa in da je s partnerjem zgolj zaradi premoženjske koristi. 

Shane ima namreč mišično atrofijo hrbtenice - genetsko napako, ki povzroča mišično oslabelost in omejuje gibanje, zaradi česar se premika le s pomočjo invalidskega vozička, na katerega je prikovan že od drugega leta starosti. Par o življenju s to boleznijo odkrito govori na svojem YouTube kanalu Squirmy and Grubs, ki ima več kot 600.000 naročnikov. 

Nekateri komentatorji pa niso mogli sprejeti dejstva, da se je zdrava 24-letnica poročila z invalidnim moškim. To je zapisal eden izmed uporabnikov Instagrama: "To rečem brez kakršnih koli opravičil. Prepričan sem, da se je ta ženska poročila z njim samo zaradi denarja, ne zaradi ljubezni." Drugi komentator je izjavil, da je Hannah čisti primer osebe, ki bi za denar naredila karkoli, tretji pa je poudaril, da verjame, da je bil celoten dogodek uprizorjen zaradi priljubljenosti na družbenih omrežjih. Leteli pa so tudi tako podli očitki: "A res, ali ima še kakšnega partnerja za seks?"

Hannah pa ni ostala tiho, vsem nejevernežem je odgovorila z dolgo objavo. "Če sta me zadnji dve leti na YouTube kanalu česa naučili, je to, da nikoli ne boste mogli izobraziti vseh. Ne glede na to, kaj počnete, se nekateri preprosto ne bodo spametovali. Skrb za mnenje teh ljudi je popolna izguba časa," je dejala. Priznala je, da ji komentarji, ki dvomijo v njen odnos s Shaneom, včasih pridejo do živega, obljubila pa je tudi, da bo še naprej ustvarjala vsebine na njunem skupnem kanalu in ljudem pokazala, da so "invalidi vredni partnerji". "Takšni komentarji naju samo spodbujajo, da nadaljujeva! Tako sva hvaležna vsem ljudem, ki jih je najina zgodba uspela doseči na pozitiven način," je še dodala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If the past two years of having a YouTube channel have taught me anything, it’s that you’re never going to be able to educate everyone. No matter what you do, some people will just never come around. Worrying about these people’s opinions is a waste of time, and as time has gone on, it’s become so much easier to genuinely have no internal reaction to comments like these. A few years ago, reading words like these was painful. For a while, I held onto the idea that once Shane and I were married, all the people doubting our relationship would realize it was real. Now, of course, I’m not that naive. Although it’s taken time, I’m able to completely dismiss people like this. Shane and I continue to make content and share our story with the hopes of showing as many people as we can that disabled people are worthy partners. Comments like these only encourage us to continue! We’re so grateful for all of the people that our story has managed to reach in a positive way.

A post shared by Hannah Burcaw (@hannahayl) on

Komentarjev 10
  • joachim 05:25 08.oktober 2020.

    Pozdravljena ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 72 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marialeydi06@gmail.com

  • asmas1965 18:54 23.september 2020.

    Osebno poznam žensko ,ki se je poročila s invalidom ,ki ni bil zmožen sexa.Enkrat sem jo v hecu vprašal ,če je kaj potrebna??? S nasmehom mi je rekla ,če misliš da je denar in sex vse ,potem s teboj nekaj ...prikaži večj ni vredu. moj pokojni brat je imel 30 let mlajšo partnerko (ko jo je spoznal je že imel raka) in ni bil bogat prej reven pa se mu ni hotela odreči čeprav jo je rotil naj si najde mlajšega.Sedaj ima družino in smo še vedno prijatelji.tako je pač življenje

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 10:25 23.september 2020.

    Če je res z njim iz ljubezni,pričakujemo najmanj en naraščaj... .Če bi bile težave..,je pa medicina toliko napredovala,da bi lahko šlo.Ona je 24,on pa tudi ni dosti starejši.Ker,če naraščaja ne bo, so vsi komentarji 100% upravičeni in "mlada" nima kaj za odgovarjati.

Sorodne novice