Magazin > Odnosi in prosti čas
21555 ogledov

Vaše znamenje razkriva, kakšne vrste moške privlačite

seks, ljubezen
Se vam zdi, da privlačite isti tip moškega? Astrologija ima za ta fenomen razlago.

Oven
Ženske, ki so rojene v tem znamenju, so ambiciozne in brez dlake na jeziku. Tehtnicam boste zelo všeč, a z vami ne morejo konkurirati. Tega se tudi zavedajo. Na vas bodo oko vrgli moški, ki pri osvajanju ne poznajo meja in bodo storili vse, da osvojijo objekt svojega poželenja – levi in strelci.

Bik
Bikice stojijo z obema nogama trdno na tleh. So zelo razumne, tudi, kar se ljubezni tiče, zato se jim veliki osvajalci, kot so na primer strelci, izogibajo. Privlačijo moške, ki imajo jasno vizijo o svoji prihodnosti, veliko uresničljivih načrtov in so pragmatični – to so kozorogi in device.

Dvojčka
To znamenje je v stalnem pogonu. Tvoja energija pa žal ne ustreza vsem. Ponavadi privlačiš moške, ki so bolj mirne narave in te občudujejo zaradi tvojih komunikacijskih spretnosti in neusahljive moči. Nate bodo takoj postali pozorni vodnarji in tudi tehtnice, levi pa bodo v temi videli konkurenco.

Rak
Gre za zelo ranljive dušice, ki znajo to svojo "hibo“ dobro skrivati. Moški, ki so rojeni v znamenju ribi, bodo to takoj opazili in se v vas tudi takoj zaljubili. Kozorogi, ki jih žene želja po uspehu, se zavedajo, da ste zanj pretrd oreh, zato se vam raje ne bodo približali.

Lev
Poosebljena strast. Ljubljeni osebi bodo izpovedali čustva in se za svojo ljubezen borili. Takšni so tudi strelci, zato jih magično privlačite, tako kot tudi ambiciozne ovne. Četudi je tudi vodnar zelo strasten, se vas bo raje izognil, saj je preveč čustveni.

Devica
Devica je kar malo obsedena z nadzorom, zato ji raje ne pripravljajte kakšnim večjih presenečenj. Škorpijoni se v njeni bližini zato ne počutijo najbolje, ker so zanje preveč disciplinirane. Bolj podobni so ji ambiciozni kozorogi in biki, saj tudi ti dve znamenji stremita k popolnosti.

Tehtnica
To znamenje si želi harmonije, zato ji je spoštljiv odnos zelo pomemben. Če imate težave, vam bodo prisluhnili in to je lastnost, ki jo najbolj cenijo vodnarji in dvojčki. Z vami pa se bodo najbolj dolgočasili ovni.

Škorpijon
Strastni škorpijon ima jasne cilje, ki jih z lahkoto dosega, saj je njegova notranja moč neomajna. Ker je to znamenje tudi trmasto, je zveza med škorpijonom in škorpijonko polna izzivov. Vašo strast bodo znali najbolj ceniti levi in ovni.

Strelec
Strelke so optimistične in velike ljubiteljice pustolovščin, zato potrebujejo svobodo. Podobno kot vi razmišljajo vodnarji in tudi levi. Bike bo vaša že kar malo preveč avanturistična narava motila.

Kozorog
Gre za delavne in ambiciozne ženske, kar bo privlačilo moške, ki so rojeni v znamenju device. Tudi biki bodo na vas vrgli oko, prav tako raki, a bodo hitro spoznali, da vam niso kos.

Vodnarji
Samostojne ženske in potrebujejo globoke pogovore. Dober poslušalec je moški, ki je rojen v znamenju tehtnice, dvojček pa bo cenil vašo željo po svobodi. Levi pa se raje kot pogovarjajo telesno udejstvujejo, zato bodo nad vami hitro obupali.

Ribi
Ribice se zanašajo na intuicijo. Odlikuje jih močna empatija, so tudi velike idealistke. Raki se bodo takoj zagreli za vas, tako kot tudi škorpijoni. Dvojčki pa se vaše močne intuicije kar malo bojijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.