Magazin > Odnosi in prosti čas
13027 ogledov

Za to fotografijo se skriva ganljiva zgodba

poroka Facebook/Sarah Irvin Photography
"Fotografirala sem že veliko porok, a to je bil najbolj neverjeten trenutek, ki sem mu ga imela čast biti priča,“ je zapisala poročna fotografinja.

Američanka Brittany Adkins si je od nekdaj želela, da bi jo poročil njen dedek, ki je bil duhovnik. Na žalost je Ronald Adkins umrl eno leto pred velikim dogodkom …

Na dan poroke pa je Brittany čakalo presenečenje. Ko je duhovnik vse prisotne pozval, naj v molitvi sklonijo glave, se je po zvočniku zaslišal glas njenega pokojnega dedka, ki je zanju molil in ju razglasil za moža in ženo. "Prepoznala sem glas in takoj zajokala,“ je povedala nevesta in dodala, da tudi gostje solz niso mogli zadržati.

Posnetek je nastal leta 2015, in sicer na poroki nevestine sestre. "Ko sem zaslišala dedkov glas, mi je skozi glavo šinilo nešteto misli. Kolena so se mi zašibila, zazeblo me je,“ je še povedala Brittany in razložila, da sta z dedkom drug drugega vedno podpirala, kar je poglobilo njun odnos.

Globoko ganjena je bila tudi poročna fotografinja, ki je povedala, da je bila na številnih porokah, a tako neverjetnemu dogodku še ni bila priča.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.