Magazin > Odnosi in prosti čas
132 ogledov

Zato bivši ne morejo ostati prijatelji

razhod Shutterstock
Ste po razhodu s partnerjem ostala prijatelja?

Nekateri pari tudi po razhodu uspejo ohraniti prijateljske stike, za druge je razmerje zaključena zgodba, ki sodi v preteklost. Veliko je odvisno od tega, kaj je bil povod za prekinitev razmerja. 

V primerih, kjer sta partnerja sporazumno dorekla konec zveze, je ideja o nadaljevanju prijateljstva pogosto prisotna. Čeprav se zdi, da je to dobra ideja, pa bi bilo treba v obzir vzeti vsaj naslednje. 

Obstaja nevarnost, da bo del vas ostal v preteklosti in podoživljal zgodbo, ki se je že zaključila. Zaradi tega boste težko storili korak naprej in se odprli za priložnost sreče s kom drugim. 

V kolikor spoznate nekoga, ki bi vam lahko ogrel srce, in se boste še naprej ukvarjali z zvezo iz preteklosti, boste delali krivico vsem. Prejšnjo zvezo ste prekinili z razlogom. Pokažite novi simpatiji, kdo je na prvem mestu. 

Nihče ne more zagotoviti, da vaju z nekdanjim partnerjem v primeru intenzivnega ohranjanja stikov ne bo popadla stara strast in en, dva, tri, se bosta znašla v postelji. To zna stvari dodatno zaplesti. Malo verjetno je, da vaju bo skok med rjuhe spravil spet skupaj.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.