Magazin
252 ogledov

POP TV zapustila znana novinarka in voditeljica

Nada Pavšin Katja Kodba / Mediaspeed
Nada Pavšin, novinarka Športa na POP TV in tudi nekdanja voditeljica te rubrike, je odšla novim izzivom naproti.

"Vsi vi dragi moji, sodelavci, novinarski kolegi, predvsem pa tudi športniki..., ki smo se doooolga leta srečevali vsepovsod. Za mano so lepa leta, kaj lepa, odlična leta športnega novinarstva. Fino smo se imeli, veliko traparij smo ugotovili, pa velikih zmag doživeli in spisali številne odlične športne zgodbe. Vse to bo stalo globoko zasidrano v mojem srcu. Od zdaj naprej vam bom mahala s tribune za gledalce. In še vedno držala pesti za vse in se še vedno jezila ob porazih. Ne bom pa več sitnarila z novinarskimi vprašanji. Čaka me nov ''klub''. SREČNO VSEM!!!“ je simpatična temnolasa novinarka Nada Pavšin sporočila na Facebooku, za Žurnal24 pa je razkrila, da je začela z delom na AMZS-ju, kjer bo vodja področja za mednarodne odnose in klubski korespondent.

"Enostavno si želim drugačnega dela, ki ga bom lažje prilagodila družinskemu življenju,“ je še dodala mamica triletnega dečka.

 

Komentarjev 4
  • sprehajalec 22:04 11.maj 2016.

    da je začela z delom na AMZS-ju, kjer bo vodja področja za mednarodne odnose in klubski korespondent.AMZS je bolj ziher, ker je na proračunu. Pop TV je pa komercialna. Če bi bilo le več kreditov iz tujine, bi ...prikaži več vsakemu Slovencu privoščil da gre na Javno plačo. Ležiš, pa plata, kot so nekoč dejali Črnogorci.

  • Avatar krojac
    krojac 18:13 11.maj 2016.

    Vidim,da te je POP TV že čisto poumljala!

  • glicinija 18:10 11.maj 2016.

    usedi se pred TV in ne pred singerco