Magazin
53 ogledov

Rada psihično 'čisto iz sebe' zaradi šova

Radmila Krsmanovič Planet TV
Po odhodu iz šova Kmetija: Nov začetek nam je Rada povedala, da je želela domov, ker je bilo psihično preveč naporno.

Že prvi dan ste se postavili po robu Ganni in se niste niti malo zadržali … Zakaj ste se tako odločili nastopiti?
Nisem jaz napadla, to ni bilo prikazano tako, kot bi moralo biti. Ko sem vstopila v Kmetijo me je Ganna takoj vprašala, zakaj imam tako rdeče oči in me obtožila, da sem alkoholik. Rekla sem ji, da sem antialkoholik, ker sploh ne pijem alkoholnih pijač, a se ni pustila motiti. Potem sem se jaz njej uprla, kot smo videli v oddaji.

Vas je kazen, čiščenje stranišča, prizadela?
Saj nisem čistila! To je bil moj prvi dan, drugače bi bilo, če bi jaz na tej kmetiji bivala in to stranišče uporabljala. To delo mi je naložila po dveh urah na posestvu. Mene ne bodo tako hecali, jaz sem boljša od njih. Nič od tega ne bo, ne ne.

Zakaj pa se s Klavdijo niste razumeli?
Z njo se je vse začelo narobe. Ganna, ki je bila glava vijolične družine, je Zari vse razkazala in ji dala odejo. Jaz sem bila nova in nisem vedela, kako to gre. Klavdija mi je rekla, da zame odeje ni, ko sem jo prosila, da mi jo da. Rekla mi je, da naj se stisnem k enemu od moških, če me bo zeblo. Rekla sem: 'Ti svinja, ti boš meni govorila, s kom bom spala!“

Pa so ostali tekmovalci imeli vsak svojo odejo?
Ja, vsak svojo! Jaz sem prišla na novo in Klavdija mi je rekla, naj grem spat z enim od fantov. Rekla sem ji, da mi ne bo govorila, kako in kje bom spala. Žleht je! Že prvi dan sva se skregali in tako se je to samo še stopnjevalo. Ker me je dala v kuhinjo, sem jo morala celo hraniti! Oranžna skupina so sami grozni ljudje, vijolični pa so super!

Vam je žal, da niste bili v tisti družini?
Če bi jaz bila v vijolični skupini, bi prišla do finala in do konca mogoče. Tako se je pa Klavdija vame 'zapičila' že prvi dan in je bilo, kot je bilo.

Rekli ste, da je Klavdija skrivala hrano …
Ja! Klavdija mi enostavno ni dala hrane. Ko sem mogla v kajžo tisto noč pred dvobojem, je skrila hrano, češ da ne bom jedla. Ganna mi je dala malo kruha, češ, ker ni vedela, kaj me čaka v kajži. Kar na enkrat je bila zraven Klavdija in je napadla Ganno, zakaj mi daje kruh. Potem smo se pa spet skregale! Tudi meso, ki smo ga dobili od vijoličnih, je skrila oziroma sem bila jaz edina, ki ni dobila. Jaz sem za njih kuhala! Skuhala sem po tri obroke na dan, nosila drva in vodo, a vseeno sem izpadla kot lenuh.

Kakšna je pa vaša pisava, da je imela Klavdija takšne težave z branjem?
Klavdija menda ni izobražena. Če bi imela osnovno izobrazbo, bi pismo normalno prebrala, saj smo videli, da ga je Matjaž brez problema prebral. Torej je Klavdija na hitro pogledala pismo in ko je videla vsebino, se je odločila, da ne zna prebrati. Mislila je, da ne bo nihče prebral, a vseeno so na koncu vsi slišali vsebino pisma.

S kom pa ste se najbolje razumeli od sotekmovalcev?
Matjaž mi je bil zelo pri srcu, pomagal mi je v kuhinji, ko sem morala težke lonce vode nositi. Sam se je ponudil, da mi bo on to prinašal. Klical me je 'mami', jaz njega 'sine'. To se mi je zdelo zelo lepo, da takšen mlad fant pokaže spoštovanje do starejše ženske. Sem pa kasneje, ko sem prišla domov videla posnetke in kako ostalim razlaga, da Rada pljuva v njegov krožnik med tem, ko govori. Bila sem zelo razočarana, ker sem ga imela rada in sem mu zaupala.

Mu boste odpustili?
Najhuje je to, da je ta isti Matjaž pojedel hrano, ki sem jo jaz pustila. On me je vsak dan vprašal, če lahko on dokonča, če jaz nisem pojedla vsega. To je prakticiral vsak dan. To se mi zdi grdo. Mislim, da mu ne bom oprostila, ne morem čez to.

Kasneje je imel lep odnos, ste videli?
Ja, je imel, ampak ne razumem tega. Žal mi je, da tega nisem prej vedela.

Kdaj sta se pa z Ganno spoprijateljili?
Ne, jaz se nisem z nobenim od njih spoprijateljila. Ne ravno, no. Meni je bila najbolj všeč Zara, ker je prijazna in super ženska. Ganna pa se mi zdi hinavska, ker je najprej z menoj prijazna, kasneje pa govori čez mene za mojim hrbtom.

Pa Senad, ste opazili, da je pravi Casanova … Ste opazili kakšno simpatijo?
Ponoči se je marsikaj dogajalo, ker so nenehno hodili na sprehode in so se pogovarjali. Enkrat Senad in Zara, drugič Senad in Nastja, na koncu še Ganna. Ganna je ljubosumna na ženske … Ne vem, kam so hodili, samo vem, da mi niso dali spati.

Vam je morda žal, da ste Boža izbrali za drugega bojevalca?
Ne, ni mi žal. Moj cilj je bil, da grem čim prej iz Kmetije. To sem načrtovala. Psihično sem bila zlomljena, fizično tudi. Kaj takšnega jaz še nisem doživela, pa sem dala v življenju marsikaj skozi.

Kako pa je vaš partner komentiral nastop?
Bil je ponosen. On mene pozna in je tudi vedel, kako bo. Ni ga presenetilo, da sem se upirala in da nisem želela spati pod isto odejo z drugimi moškimi.

Je šov na vas morda pustil kakšne posledice?
Joj, ja. Še vedno so posledice, nikakor ne morem priti nazaj na stari tir. Ne vem, kaj se dogaja z mano. Psihično sem čisto iz sebe. Takšen teror so izvajali nad mano, da se ne morem sestaviti. Nagajali so mi predvsem člani oranžne družine.

Kdo si po vašem zasluži zmago?
Zara ali Senad. Drugi pa nikakor ne.

Kako pa to, da ste Vida postavili za glavo družine?
Načrtno. Ko sem jaz zbolela, sem dva dni ležala v postelji in je bilo grozno. Jaz sem sama pri sebi razmišljala, kako bi se jim maščevala. Zato sem izbrala Vida, ker sem vedela, da se bodo prej ko slej nanj spravili. Hotela sem se jim maščevati, da ga ne morejo nominirati.

Boste šov še naprej spremljali?
Bom, seveda. Ne vsak dan in mi to ne bo obveza, a bom gledala, kolikor bom ujela.

Komentarjev 4
  • Majazmaja 10:51 21.oktober 2016.

    Zdržala sem do 4. vprašanja ... Mene zanima, kdo ima nižji IQ ... Tisti, ki se v take showe prijavijo ali tisti, ki jih gledajo.

  • YASSIR 10:12 21.oktober 2016.

    kaj ta lenoba govori saj ni delala nič razen da je kuhala polentolena je kot si ostali razen kake izjeme še štedilnika in peči ne zna zakuriti

  • nergač 09:18 21.oktober 2016.

    Zakaj ste pa onemogočili komentar pri pooporodnem trebuščku v sosednjem oglasnem sporočilu?