Magazin
202 ogledov

Sviloprejka prede kokon

(Foto: Mladinska knjiga) Žurnal24 main
Položaj, ki vam ga predstavljamo danes, lahko do močnega vzburjenja in orgazma pripelje s fantazijami in primerjavo s cvetom.

Pri naslednjem položaju moški leži na partnerici in se opre na dlani. Pri suvanju si tako pomaga z močnimi zadnjičnimi mišicami. Ženska leži pod njim, na hrbtu pa mu prekriža gležnje, da lahko v ritmu njegovih sunkov dviga in spušča boke.

Med suvanjem v tem oblastnem položaju lahko moški opazuje užitek in čustva na partneričinem obrazu. To bo povečalo njegov užitek in okrepilo orgazem.

Ženska naj stegna dvigne in ščegetavček med ljubljenjem izpostavi močnemu draženju. Medtem ko se partner (sviloprejka) posveča predenju, ženska (kokon) leži in se prepušča seksualnim fantazijam, ki lahko pomagajo doseči vrhunec.

Ženska si lahko na primer predstavlja, da je vagina cvet, razprte noge pa listi, za večje vzburjenje pa si lahko predstavlja, da se cvet počasi razpira v orgazem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.