Magazin
8267 ogledov

Testirali smo kremo, ki je na našem trgu zelo popularna

zurnal24.si
Ali je krema Lux-Factor 4D Hyaluron vredna svojega denarja? To je pokazal naš test.

Moja koža je stara 48 let in je v tem času preživela preveč sonca, nikotina, predvsem pa stresa. Čudeža oziroma kreme, ki bi popolnoma izbrisala sledi časa, ne iščem, zato tudi ne posegam po zelo dragih kremah, iščem kremo srednjega cenovnega razreda, ki bi moji koži dajala prijeten občutek, jo nahranila in če ne drugega, upočasnila procese staranja. 

Krema, ki, kot navaja proizvajalec, združuje 100 % naravno hialuronsko kislino ter 4D formulo proti gubam, prodira v globlje plasti kože in na ta način delujejo od znotraj navzven, je to obetala, zato sem se jo odločila testirati.

Obraz sem mazala dvakrat na dan, zjutraj in zvečer, pri tem pa nisem uporabljala nobenih drugih krem. Krema je prijetnega blagega vonja, se zelo lepo vpija, priročno pa je tudi pakiranje. 

Ker prodajalec po 30 dnevih uporabe, če ni vidnega izboljšanja, omogoča vrnitev kreme, sem svojo kožo na obrazu natančno proučila po 30 dnevih uporabe. Zelo vidnih sprememb ni bilo, videlo pa se je, da je koža dobro nahranjena oziroma hidrirana ter sijoča. 

Z mazanjem sem vztrajala naprej in po dobrih štirih tednih sem opazila še bolj vidne rezultate: manjše gubice okoli oči in ust so se bistveno ugladile. Tukaj sta fotografiji prej in potem. 

 | Avtor:
 | Avtor:

 

Kremo sem dvakrat dnevno uporabljala naprej, tik preden je pošla, torej po mesecu in pol uporabe pa sem opazila izboljšanje, ki ga nisem pričakovala. Ne le, da je koža zasijala v boljšem tonusu, starostne pege, katerim sem podvržena, so postale bistveno svetlejše, nekatere so celo popolnoma izginile. Da se mi ne le dozdeva, pa je potrdil celo moj mož, ki sicer spada med večino tistih moških, ki opazijo le največje spremembe. "Kako napeto kožo imaš, in pik, ki te tako motijo, je veliko manj. Imaš kako novo kremo?" je vprašal sam od sebe.

Lux-Factor 4D HYALURON kremo proti gubam bom gotovo še uporabila.