Magazin
270 ogledov

V A380 nič seksa med oblaki

A380 je tako veliko letalo, da lahko najbolj petičnim potnikom ponudi celo zaseb Žurnal24 main
Pohotneži, ki bi se radi včlanili v klub Mile High v airbusu A380, bodo razočarani. Prestižne kabine s posteljami niso zvočno izolirane, zato med oblaki seksa ne bo.

Singapore Airlines, prva letalska družba na svetu, ki je A380 vpeljala v redne linije, je seksanje potnikov med letom prepovedala. V diskretnem sporočilu ljudi naprošajo, naj se držijo standardov obnašanja na letalih ter ne motijo drugih potnikov in letalskega osebja.

Najpetičnejšim gostom so v airbusu namenili dvoposteljne kabine, ki so med seboj ločene s tankimi predelnimi stenami in drsnimi vrati. Na žalost pa se skoznje sliši vse, še posebno akcija med rjuhami. Na to niso računali navdušenci, ki so želeli svoj vstop v klub Mile High, to je klub ljudi, ki so seksali na višini več kot miljo visoko, začiniti s seksom na paradnem letalu Airbusa. "Prodajo ti francosko posteljo, zagotovijo zasebnost, šampanjec pa teče v potokih. Potem pa ti prepovejo tisto, kar je v takih okoliščinah najbolj normalno!" se je pridušal eden od potnikov.

Nebeški seks
Navdušeni člani kluba Mile High zatrjujejo, da je seks v letalu fantastičen. Nižji pritisk naj bi namreč pričaral intenzivnejše orgazme, stalno tiho vibriranje letala med letom pa hitreje vzburja spolne organe. Mnogi si užitke začinijo še s fantaziranjem o pohotnih stevardesah in mišičastih pilotih v uniformah. Večini je privlačna že misel, da na majhnem prostoru, polnem ljudi, delaš nekaj prepovedanega in tvegaš, da te bodo odkrili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.