Magazin > VIP
12512 ogledov

Adele koncertov ni odpovedala zaradi covida, ampak zaradi partnerja

adele, rich paul Profimedia
Novinar The New York Daily News trdi, da se je Adele zlagala.

Adele je pred slabim tednom v joku povedala, da mora odpovedati koncerte v Las Vegasu. 

"Zelo mi je žal, ampak moj šov še ni pripravljen. Poskusili smo vse, kar je v naši moči, da bi ga pravočasno pripravili in da bi bil dovolj dober za vas, a so nas uničile zamude pri dostavi, covid ... Polovica moje ekipe je zbolela in bilo je nemogoče dokončati šov. Ne morem vam dati tega, kar imam. Strta sem. Žal mi je, da sem to sporočila v zadnji minuti. Pokonci smo že 30 ur in si razbijamo glavo ... Zmanjkalo nam je časa. Razburjena sem in nerodno mi je. Žal mi je za vse, ki so spet pripotovali. Res mi je zelo žal," je sporočila na dan, ko bi morala stopiti na oder.

Novinar Richard Johnson trdi, da je to laž. Njegov vir pravi, da je Angležinja nastope odpovedala zaradi ljubezenskih težav. "V raju so težave. Zato ne more nastopati," mu je zaupal vir. 

Adele je že nekaj časa v zvezi s športnim menedžerjem Richom Paulom, ki med drugim skrbi tudi za LeBrona Jamesa

Viri iz pevkinega tabora trdijo, da je Adele jokala med vajami in jih večkrat prekinila, da bi se pogovorila s Paulom. Zvezdnica je takoj po objavi videa, da odpoveduje nastope, odletela nazaj v Los Angeles. To dokazujejo fotografije paparacev. Tudi novinar Casino.com, Scott Roeben, je potrdil govorice o zasebnih težavah. "Ne moreš se osredotočati, če z mislimi nisi pri stvari," je povedal. 

 

Komentarjev 2
  • Nymphetamine 21:53 31.januar 2022.

    Bodo pa spet nove pesmi za ub*t se😂😂😂cez kaksno leto😃

  • luka65 14:26 31.januar 2022.

    WTF, pa saj se prodajajo tudi črni vibratorji!