Magazin > VIP
62 ogledov

Alenova prijateljica: "Izkoristili so me in si povečali gledanost“

alma, alen Voyo
Big Brother. O Alenovem libidu spregovoril njegov prijatelj. Tekmovalčeva intimna prijateljica razočarana …

Sinoči je v oddaji Big Brother klub nastopil Alenov prijatelj Žiga in potrdil, da je tekmovalec pravi "Casanova“, ki pogosto skače s cveta na cvet. Potrdil je tudi, da ima Alen zunaj res intimno prijateljico, ki je sedaj zelo razočarana, da Kanal A njenemu ljubimcu ni prenesel njenega sporočila. Kot smo poročali, je Iva poklicala na televizijo in zahtevala, da se Alen in Alma prenehata otipavati, sicer se bo izselila iz njegovega stanovanja.

"Na nek način se je počutila izigrano, čeprav je to šov. Če bi vsak poklical in povedal svoje mnenje, ne bi prišli daleč,“ je povedal Žiga in dodal, da sta bila Alen in Iva pred približno pol leta celo par.

Iva se je sedaj javila tudi na Twitterju in razložila, da je Alena želela zgolj opozoriti, "naj začne razmišljati z glavo“. Zelo je razočarana tudi nad televizijo, saj ima občutek, da so jo izkoristili za povečanje gledanosti. "Sem človek besede in sem mislila da bo tudi bb, pa so me izkoristili in očrnili še dodatno...“ je še zapisala.
 

Komentarjev 7
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:58 01.marec 2016.

    Nč niso izkoristil za večjo gledanost. Človek je nebrzdan in ne zna zdržat brez seksa. Kaj češ tak neandertalec je. Nimaš ga kej brant. Je moralno sporna oseba in pika. Najd si enga normalnga fanta pa se poslovi od tega ...prikaži več nebrzdanega kretena.

  • Janez_53 12:01 01.marec 2016.

    Madona, kakšen poden! Človeku gre kar na kozlanje, ko vidi, kaj so ljudje sposobni počenjati za obljubljeno prgišče evrov, ki pa jih tako ali tako dobi le eden.

  • horda 10:53 01.marec 2016.

    Ja, pa ja! Zdaj bodo pa drugi krivi, da je iz sebe naredila budalo. Če bi bila stara 15 let, bi razumela njeno razmišljanje, tak pa..... Če ji pri njenih letih ni jasno, kaj se v takem primeru naredi, te pa bog pomagi.