Magazin > VIP
96 ogledov

Ali Khloe sedaj res zapušča Odoma?

khloe kardashian Profimedias
Khloe Kardashian po celi sagi razhajanja sedaj očitno zares zapušča Lamarja Odoma ...

Po poročanju tujega spletnega medija RadarOnline.com, naj bi imela Khloe Kardashian po celi sagi razpletanja in odpletanja, sedaj namen zares zapustiti Lamarja Odoma, nekdanjega košarkarja NBA lige, ki so ga v sredini letošnjega oktobra našli nezavestnega na tleh sobe bordela v Nevadi.

Še pred dobrim mesecem naj bi jo je srce vleklo na dve strani ... Khloe je sicer v razmerju z uspešnim in stabilnim Jamesom Hardenom (26), Lamar Odom (36) pa ji je v tem obdobju obljubil, da se bo za vedno očistil drog. Med obema moškima pa je sicer točno deset let razlike. 

"Situacija je delikatna, saj je Lamar izjemno občutljiv in tu ne obstaja nikakršna lahko pot, da mu Khloe pove, da se (kot njegova žena) ne bo več vrnila," je za omenjeni medij pojasnil neimenovani vir, ki je ob tem povedal še: "Celotno vodenje njegovih financ in zdravstvenega načrtovanja je bilo preveč za prenašati, saj je bilo s tem toliko njenega osebnega življenja na čakanju."

Khloe naj bi se po poročanju RadarOnline.com trenutno spuščala po spirali navzdol, njeni prijatelji pa naj bi bili zaskrbljeni zaradi njenega pretiranega popivanja in zabavanja. 31-letna zvezdnica resničnostnega šova Keeping up with the Kardashians naj bi se trenutno borila sama s seboj in bila v preizpraševanju, koliko lahko še stoji Lamarju ob strani …

 

 

Komentarjev 2
  • Janez_53 19:42 02.junij 2016.

    Se vam ne zdi, gospodje odgovorni pri tem portalu, da bi bil po pol leta že čas umakniti to brezvezno "novico"???

  • Janez_53 14:36 13.januar 2016.

    Pa hudiča, Khloe, zapusti ga že enkrat, da se ne bodo pogrošni novinarčki vsak teden spraševali o tem, na svetu najbolj pomembnem vprašanju!!!