Magazin > VIP
76 ogledov

"Almi sporočam, da zrezki ne rastejo v štacunah“

valerija voyo.si
Kot smo prvi poročali, se je v šovu MasterChef Slovenija preizkusila tudi Valerija Verhovnik, ki smo jo spoznali v resničnostnem šovu Kmetija išče lastnika. Valerija je na Facebooku razkrila svojo izkušnjo z novim kuharskim šovom.

Valerija je nad komisijo, ki ocenjuje tekmovalce, razočarana. Čeprav je bil njen krožnik dober, je niso spustili med 16 najboljših.

"Dragi moji FB prijatelji. Ker mi pišite, sprašujete, vas zanima, zakaj me ne vidite v oddaji Masterchef, čeprav so me v prvi oddali malo pokazali, vam sporočam, da sem prišla v tekmovanju do najboljši 50 in do sodnikov, ki so odločali, ali dobim predpasnik ali ne. Luka je bil nad mojim krožnikom navdušen, Alma je menila, da je na njem premalo začimb, Karim pa je na koncu, kljub temu, da je mu je bil krožnik okusen, rekel, da se mu zdi, da ena taka kmečka kuharica ne pozna dovolj tehnik, da bi lahko šla dalje v tekmovanje. No, pa je skrivnost razrešena, vi pa lepo navijajte dalje za tiste, ki so se uvrstili med najboljši 16. Spodaj pa še fotka mojega krožnika. Če ga kdo želi poskusiti, pa lahko pride na obisk, pa ga bo dobil,“ je na družbenem omrežju zapisala Valerija, ki je komisiji postregla z Gvidinim krožnikom - krvavico v vlečenem testu. "Aja, Alma je bila zgrožena nad tem, da na kmetiji občasno zakoljem kakšno svojo žival, pa sem ji pozabila povedati, da zrezki ne rastejo v štacunah, Karimu pa sporočam, da kmečka gospodinja obvlada več tehnik kot marsikateri kuhar, saj vse dela sama. Razkosa meso, naredi krvavice, peče kruh, peciva, potice, dela sire, jogurte, skute, testenine, suši zelišča, sama pridela in predela zelenjavo ter še marsikaj drugega,“ je še zapisala Valerija. 

Komentarjev 6
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 22:14 13.april 2015.

    Alma se spozna edino na kremšnite,pa še to nisem ziher,me pa zanima,kako bi ocenila pečenega odojka ali svinjsko kračo pečeno v testu??

  • Metka Dare 19:58 13.april 2015.

    direkt po dudl bi jo.....če bi men to rekla ji stisnem na hiter enga čelaka.....

  • patron 15:33 13.april 2015.

    čefurka pač......