Magazin > VIP
19 ogledov

Amy ima končno spodobnega fanta

Nad novim fantom je najbolj navdušen Amyjin oče. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Težavna pevka Amy Winehouse si je našla novega fanta, ki je v nasprotju z njenim bivšim možem Blakom Fielderjem-Civilom normalen.

Tako vsaj trdi pevkin oče Mitch, ki je zelo vesel, da se je njegova hčerka končno spametovala in krenila na pravo pot. Srečo v ljubezni je spet našla v 33-letnem režiserju Regu Travissu.

 

"Presrečen sem, da ima novega fanta. Amy je čudovit človek, ki si zasluži samo najboljše. Vem, da je za njo težko obdobje, a vesel sem, da ga je prebrodila," je z navdušenjem povedal gospod Winehouse in dodal, da je k temu bržkone pripomogla tudi družinska podpora.

 

Nezdravo razmerje

Da je 26-letna zvezdnica končno pozabila svojega nekdanjega moža, so veseli tudi njeni oboževalci, saj je bil prav Blake kriv za vzpone in padce njene kariere. Ravno zato jo mnogi spodbujajo pri novem razmerju z Regom, saj ji bo nova ljubezen dala svežo energijo za pisanje novih uspešnic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.