Magazin > VIP
358 ogledov

Ana iz hiše Big Brother se bo zresnila

ana hrovat Facebook
Ana Hrovat iz Big Brotherja pravi, da mora shujšati.

ana, pia | Avtor: Facebook Facebook
Ana je tekom šova Big Brother "pridelala" 10 kilogramov, ki so jo zdaj začeli motiti. Na svobodi je že lep čas, a hujšati še ni začela. Uživanja je sedaj konec, napoveduje temnolaska. "Kot veste, sem v Big Brotherju pridobila "nekaj" kilogramov, zaradi katerih pa se nisem obremenjevala, saj se da vse popraviti. No po skoraj mesecu dni vsakodnevnega uživanja na svobodi, je prišel čas, da se malo zresnem in se spravim nazaj na svoja stara pota, da osvojim svojo staro postavo nazaj in jo še izboljšam. Začela bom spet redno telovaditi in spremenila prehrano. Če ima kdo kakšne nasvete je vsak nasvet dobrodošel,“ je zapisala na Facebooku in objavila staro fotografijo v kopalkah.

Na njen zapis so se mnogi odzvali. Nekateri so ji zagotovili, da je lepa tudi z odvečnimi kilogrami, nekateri pa so ji dali nasvete za hujšanje. Oglasil se je tudi njen sotekmovalec Tibor, ki jo je pozval, naj objavi aktualno fotografijo v kopalkah. "Ti moraš pa vedno neki butastega izjavit,“ mu je odvrnila Ana.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:58 21.julij 2015.

    "Tibor, ki jo je pozval, naj objavi aktualno fotografijo v kopalkah. "Ti moraš pa vedno neki butastega izjavit,“ mu je odvrnila Ana."Sam res.. a ni brezveze da objavlja ene stare fotke, naj objav zdejšnjo , naj pokaže zakaj "mora" ...prikaži več shujšat, da če že to deli z javnostjo da vsaj pokaže zakaj se gre. Po moje je to sam zato nardila ker sploh ni pretežka bi pa rada nasvete pa podporo drugih. Tibor je pa samo lepo naciljal s svojo izjavo s katero je zajel bistvo.