Magazin > VIP
79929 ogledov

Ana Klašnja s tem lepotcem pobegnila v vroče kraje

Lukas Zuschlag Instagram
Prijatelja sta si privoščila skok v Egipt.

Naša prima balerina in žirantka v šovu Slovenija ima talent Ana Klašnja si je vzela odmor od ledenega januarja in z dolgoletnim prijateljem, baletnikom Lukasom Zuschlagom pobegnila na toplo. Plesalca uživata v vroči Hurgadi, od koder objavljata fotografije v kopalkah, ki so prava paša za oči, saj se oba zelo postavna.

Za Ano je sicer burno obdobje, saj je septembra odjeknila novica, da se je razšla z dolgoletnim partnerjem Miho Krušičem, s katerim imata petletnega sinka Jašo. Par se je sicer razšel že pred časom, seveda pa jima prioriteta skupna skrb za sina. 

Ker je Ana ena najlepših in najbolj prepoznavnih Slovenk, pa so se že jeseni pojavile govorice, da naj ne bi bila več samska. Hitro jo namreč povežejo z vsakim, s katerim v zadnjem času srka kavo. Pa je res kaj na tem? "Po poškodbi noge je moj fokus na rehabilitaciji, snemanju Talentov in na sinu. Mali je star 5 let in pol, trenutno je to obdobje čudovito, zelo uživam kot mama. Hkrati pa sem vesela, da se lahko v času rehabilitacije posvečam snemanju Talentov. Poškodba je namreč prišla ravno v času, ko sem v življenjski baletni formi, telo mi dobro služi, znanja imam ogromno. Profesionalno si želim plesati še vsaj nekaj let. Zato držim pesti, da poškodbo čim prej saniramo in se lahko vrnem na oder SNG Opere in baleta Ljubljana," je za zurnal24.si septembra povedala Ana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)

Komentarjev 3
  • Avatar Almiolla
    Almiolla 23:42 13.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • bojan088 21:13 13.januar 2022.

    Res je lep pogled nanjo, a daaaaaaleč od najlepših Slovenk.

  • Jeanette_Jenkins 13:30 13.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice