Magazin > Film & Glasba & TV
144 ogledov

Andrej odstopa, gostilna zapira vrata

Andrej Murko POP-TV-2
Kot smo poročali v petek, Gostilna pri šefu zapira svoja vrata.

Razlog, da bo gostilna junija zaprla svoja vrata, je ta, da se je njen šef Andrej Murko odločil, da bo odstopil z mesta šefa. Kot je pojasnil, ima trenutno v življenju nekoliko drugačne osebne prioritete, ki pa jih kot šef gostilne ne zmore izpolniti.
"Moram reči, da sem se v vsem tem času resnično ogromno naučil, hkrati pa danes tudi dobro vem, kaj dejansko pomeni voditi posel v gostinstvu. Ta zahteva celega človeka, polno predanost in nenehen boj. Sam imam v življenju trenutno nekoliko drugačne osebne prioritete, ki jih kot šef gostilne ne zmorem uresničiti. Čeprav je gostilna tudi pod mojim vodstvom ostala dobičkonosna, sem se odločil, da ostanem zvest svojim željam in to poglavje pustim za sabo. Vseeno bi se rad zahvalil vsem – ekipi Pop TV in gledalcem – za priložnost. Verjamem, da se z mojim odhodom le obrača list v zgodbi Gostilne pri šefu," so njegovo odločitev sporočili iz Pop TV.


Takšna odločitev pa je presenetila številne, saj je še v petek za Žurnal24 Andrej zatrdil, da upa, da bo gostilno lahko obdžal. "Na to vprašanje sem tako odgovoril, ker nisem še točno vedel, kako se bo POP TV odzval na moj predlog," nam je zaupal. Več o tem si preberite v intervjuju.

Na Pro Plusu nam na vprašanja, ali bo Andrej dobil drugo nagrado, če bodo vodenje prepustili Julijani, in ali naj bi gostilna poslovala slabše, kot so pričakovali, niso odgovorili, so pa sporočili, da spoštujejo Andrejevo odločitev in Gostilno pri šefu ohranjajo v najemu. Z Andrejevim odhodom bo gostilna tako junija začasno zaprla svoja vrata, ideje o nadaljevanju zgodbe pa že pripravljajo, so še sporočili.

Komentarjev 3
  • malinom 12:34 03.junij 2013.

    Pri teh šovih, od raznih kmetij, pa do talentov, gostiln, žensk in moških sanj, od vsega tega so pogodbe tiste, ki so tu merodajne.Pogoji. to, da se zavestno odpoveš svojemu kruhum pogodbam , ki jih skleneš ali posel ali nastope, ...prikaži več od vsega si POP tv jemlje neke predrage pravice in %, ki postanejo kaj hitro dvorezen meč in na koncu vsak izvisi in delaš ko butelj ne zase in preživetje ampak tržijo te oni! Bolje je ,da ostaneš tam kjer si s poslom kot ,da si greš dat štrik za vrat in se izpostavljaš na teh šovih. Marsikomu so spodrezali težko prigarano pručko pod nogami. Reklama, ja za koga , za POP TV + njihov dobiček, postanejo pravi mlinski kamen za cca 1 leto...ali celo dlje.Pol se pa zbudiš.

  • unlimited 12:13 03.junij 2013.

    kaj so to za ene buče... ta stvar je znana že več kot 14 dni in to ni od včeraj... iz zanesljivih virov sem že pred 14 dnevi slišal za zaprtje gostilne, tukaj pa se zdaj piše kot da je ...prikaži več bila ta odločitev sprejeta včeraj.. mi pa ni jasno kako je bilo to sploh zastavljeno, saj je gostilna obratovala samo 5 dni tedensko, pa še to komaj od 16.ure naprej...pol ni čudn da tole ne more delovat uspešno..

  • MeršolLingvist 11:20 03.junij 2013.

    Dobro so ga na POP TV nategnili.