Magazin > VIP
8339 ogledov

Angelina dala intervju, Brad besen

Angelina Jolie
Je šla predaleč?

Deset mesecev po objavi vesti, da se hollywoodski sanjski par, Angelina Jolie in Brad Pitt, ločujeta, je Angie za Vanity Fair dala intervju. Za družino so težki meseci, še zlasti so trpeli otroci, ki so morali poslušati govorice o zlorabah, aferah, drogah in alkoholu. 42-letna zvezdnica je izjavila, da so bili otroci kljub vsemu zelo pogumni. "Vsi se še celimo zaradi dogodkov, ki so vodili v ločitev,“ je izjavila zvezdnica in dodala, da otrok sicer ni najbolj prizadela ločitev. "Celijo se zaradi … Življenja, stvari, ki so se zgodile v življenju.“

Kaj je igralka mislila s „stvarmi, ki so se zgodile v življenju“, ni razložila, mnogi pa pravijo, da je ciljala na Bradovo odvisnost od alkohola in hitro jezo, ki so jo občutili tudi otroci, še zlasti Maddox, ki se mu je postavil po robu.

Pitt se na intervju ni odzval, se je pa oglasil njegov znanec. "Presenetljivo je, da je Angelina izkoristila otroke, da bi se v tej zgodbi pokazala v pozitivni luči. Glede na to, da sta se z Bradom vsa ta leta zelo posvečala zaščiti svoje zasebnosti ...“ je dejal in namignil, da je bil Pitt zaradi Angelininih izjav jezen.

Kljub težavam pa sta zvezdnika našla način, kako skupaj skrbeti za otroke. "Delava na tem, da doseževa skupen cilj,“ je dejala Joliejeva in poudarila, da ne želi, da bi njene otroke skrbelo za mamo. "Ko sem odraščala, me je skrbelo za mojo mater, zato ne želim, da bi moje otroke skrbelo zame. Mislim, da je bolje jokati pod tušem kot pred njimi.“

Angelinina mama Marchline Bertrand se je po petih letih ločila od zvezdničinega očeta Jona Voighta, ker jo je prevaral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.