Magazin > VIP
8648 ogledov

Angelina Jolie zbolela: Bellovo paralizo skriva pred otroki

angelina jolie Profimedias
Pred otroki skriva bolečino in strah, joka pod tušem.

Angelina Jolie je v najnovejšem intervjuju za revijo Vanity Fair prvič spregovorila o ločitvi od Brada Pitta in o zdravstvenih težavah. S katerimi se spopada zadnji dve leti.

Ni hotela odkriti podrobnosti, je pa povedala, da bi za svoje otroke naredila vse: "Kot deklica sem bila zelo zaskrbljena za mamo. Ne želim, da bi moji otroci doživeli to. Bolje se je zjokati pod tušem in se skriti pred njimi. Morajo vedeti, da bo vse vredu, četudi sami tega morda ne verjamete," je povedala in dodala, da sta se z Bradom sporazumela, da so otroci najbolj pomembni in da morata skrbeti za njihovo dobro.

Angelina Jolie taka je zdaj Magazin Angelina Jolie se je zredila 24 kilogramov

Pred dvema letoma, ko je njen zakon začel propadati, je izvedela, da ima Bellovo paralizo. To je bolezen, kjer je oslabijo obrazni živci oziroma, kjer popolnoma ohromijo mišice ene polovice obraza. Simptomi so podobni kot pri možganski kapi, s to razliko, da je pacientu zelo slabo, česar pri možganski kapi načeloma ni. Poleg tega ima Angelina tudi zelo visok krvni tlak.

"Ne vem, ali je za to kriva menopavza ali je za mano slabo leto. Včasih ženske sebe postavimo na zadnje mesto, zato zdravje velikokrat trpi," je povedala 42-letna igralka.