Magazin > VIP
41 ogledov

"Angelina me je razočarala"

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Igralka Winona Ryder je medijem razkrila, da se je pred desetimi leti hotela spoprijateljiti z Angelino Jolie, s katero sta takrat snemali film Nore in svobodne. A Angie jo je zelo razočarala.

Winona je pred kratkim priznala, da si je nekoč zelo želela postati prijateljica z Angelino Jolie, a jo je ta razočarala s svojim hladnokrvnim vedenjem. S 35-letno igralko se je želela zbližati med snemanjem filma Nore in svobodne pred enajstimi leti.

 

"Spomnim se, da sem takrat mislila, da bova postali prijateljici, a ona je name gledala samo skozi moj lik. V meni je videla Susanno in ne Winono. Nekako se je distancirala od mene in vseh drugih igralcev," je pojasnila 39-letna zvezdnica in dodala, da ji je bilo pozneje v Angelinini družbi zelo dolgočas.

 

Brittany Murphy | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

V omenjenem filmu je zaigrala tudi zdaj že pokojna Brittany Murphy, s katero pa se je Winona spoprijateljila že prej. Njena smrt jo je zelo prizadela, zato vse odtlej ne more pogledati omenjenega filma, v katerem Brittanyjin lik naredi samomor. "Filma zdaj preprosto ne morem gledati, saj Brittany v njem umre. Z njo sem si bila zelo blizu, preden je umrla."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.