Magazin > VIP
21 ogledov

Angie ne prenese Clooneyjevega dekleta

Brad Pitt, George Clooney Reuters
Joliejevi naj ne bi bilo všeč novo dekle Georgea Clonneyja. Kljub dejstvu, da lepotičke ni še niti spoznala, meni, da bi si zaslužil boljšo.

Hollywoodska zvezdnica Angelina Jolie naj bi vihala nos nad novim dekletom moževega prijatelja Georgea Clooneyja, svetlolaso lepotico Stacy Keibler. "Angelina hitro sodi in že zgodaj se je odločila, da noče imeti ničesar s to žensko," je povedal neimenovani vir za National Enquirer.

Nekdanja rokoborka naj bi namreč stopila na žulj Angelini, ko se je na Twitterju odkrito navduševala nad njenim soprogom: "Ne bi bilo slabo vsak dan gledati Brada Pitta!" Angie pa naj ne bi prenesla žensk, ki se šalijo o svoji naklonjenosti do Brada, še posebej tistih, ki jim je dejansko dostopen.

Poleg tega tudi noče, da bi se parčka družila, čeprav sta Brad in George dobra prijatelja. Angelinin odpor do lepotice, znane po svojih dolgih nogah, je bilo jasno videti tudi na mednarodnem filmskem festivalu v Palm Springsu, ki sta se ga udeležila oba para. Medtem ko sta se igralca šalila na rdeči preprogi, se je Angie zaposlila z intervjuji, "da ji ne bi bilo treba imeti stika s Stacy", je še dodal vir.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 09:44 20.januar 2012.

    Takšna radodajka kot je bila AJ jo ni v HW. In sedaj naj bi ona ocenjevala druge . KOZA!