Magazin > VIP
61 ogledov

Anžetovo dekle je imelo pomisleke

anže oblak voyo.si
Anže Oblak je tri tedne pred odhodom v šov Gostilna išče šefa spoznal svoje dekle. Kot pravi, mora zdaj nadoknaditi vse za nazaj.

Anžeta Oblaka je ljubezenska puščica zadela tik pred začetkom resničnostnega šova Gostilna išče šefa. "Spoznala sva se tri tedne pred šovom, zato je bila vsa stvar še bolj naporna. Še preden sem jo spoznal, sem želel iti v Gostilno, kar sem ji takoj tudi povedal," je on njunem začetku povedal Anže. 

Seveda je imela pomisleke. Predvsem jo je skrbelo, da se bo Anže v šovu spremenil. "Povedal sem ji, da bom tak, kot sem in tocno to se je zgodilo. Podpirala me je od samega začetka in tudi ena stvar je ni zmotila." 

Po treh mesecih, ki sta jih preživela ločeno, si bosta seveda vzela čas zase. Ker Anže načrtuje odhod v Avstralijo, nas je seveda zanimalo, kako na to gleda njegovo dekle. "Nekako se še nisva poglabljala v stvar, ampak mislim, da bo šla z mano," je dejal Anže. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.