Magazin > VIP
34 ogledov

Aretirali štiri preprodajalce

Scena 03.02.14, phillip seymour hoffman, foto: EPA EPA
Newyorška policija je aretirala štiri preprodajalce, ki jih sumijo preprodajanja drog igralcu Philipu Seymourju Hoffmanu.

Včeraj je policija aretirala štiri preprodajalce, ki naj bi s heroinom zalagali pokojnega igralca. Dva moška, stara okoli 50 let, ter 20-letnika in 20-letnico so prijeli v newyorški kitajski četrti. V njihovem stanovanju so našli tudi 350 ovojnic, v katerih naj bi bil heroin, ki je ubil Philipa Seymourja Hoffmana.

Igralčevi sorodniki se medtem že pripravljajo na pogreb, ki bo v nedeljo v New Yorku.

"Vem, da bom umrl"

Hoffman je prijateljem pred kratkim zaupal svoj strah, da ga kmalu čaka konec. Povedal naj bi jim, da si vbrizgava heroin in da ga to pelje v gotovo smrt. Prijavil naj bi se celo na kliniko za zdravljenje od odvisnosti, a mu kljub trudu ni uspelo. V zadnjih šestih tednih je pogosto deloval zanemarjen, ko so ga prijatelji vprašali, kako huda je njegova težava, pa jim je, kot je izdal vir, odgovoril: "Če ne bom prenehal, vem, da bom umrl." 

Predajal pa se je tudi pijači, kar je vodilo do številnih nespametnih odločitev. Ironično je, da se je zadnja štri leta redno udeleževal sestankov anonimnih alkoholikov, ker je bil trezen že toliko časa, pa je veljal celo za nekakšnega navdihujočega guruja treznosti.

Naročili nove teste

Rezultati Hoffmanove obdukcije niso bili dovolj prepričljivi, zato so naročili nove teste, so danes sporočili iz urada newyorškega mrliškega oglednika.

Policija, ki domneva, da je vzrok smrti prevelik odmerek drog, natančneje heroina, je razkrila, da so Hoffmana našli z iglo v roki, v stanovanju pa so odkrili tudi okoli 70 zavojčkov heroina in različne tablete.

A urad mrliškega oglednika bo počakal na rezultate dodatnih testov, ni pa razkril, kdaj bi ti lahko bili ti rezultati na voljo. Pri uradu so dodali le, da bi lahko postopek trajal še nekaj dni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.