Magazin > VIP
20 ogledov

Ashton razočaral producente

Ashton Kutcher Juan Rico/Fame Pictures
Igralčevi kolegi iz serije Dva moža in pol pravijo, da je Ashton postal tako zelo razvajen, da se z oboževalci ne želi več niti fotografirati ali jim dajati avtograme.

Na snemanju priljubljene serije Dva moža in pol naj bi se Ashton Kutcher obnašal kot prava diva. Producenti serije pravijo, da se tako zvezdniško ni obnašal niti njegov predhodnik, Charlie Sheen. Ashtonovim igralskim kolegom in producentom naj bi šlo v nos njegovo obnašanje do oboževalcev, ki je vse prej kot prijazno. Igralec naj bi odklanjal skupna fotografiranja, kratke pogovore in deljenje avtogramov, ki so sicer del vsakdana pri snemanju nadaljevank.

"Charlie si je za oboževalce vedno vzel čas, z njimi je bil potrpežljiv, jim namenil besedo ali dve, Ashton pa želi, da se mu oboževalci sploh ne približajo, z njimi ne želi klepetati," pravi eden od zaposlenih pri omenjeni seriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.