Magazin > VIP
146 ogledov

Auerjeva: “Upam, da bo stanje kmalu boljše”

Sandra Auer Facebook
Sandra Auer pričakuje dečka.

Hčerka politika Stojana Auerja, televizijska voditeljica Sandra Auer, je izdala, da pod srcem nosi dečka, ki naj bi se rodil 1. maja.

Sandra in njen izbranec Rok imata sicer že triletno hčerko Arabelo, ki se novega družinskega člana že zelo veseli. “Ko se pogovarjamo o bratcu, je Arabela zelo zaščitniška. Zelo pazi na moj trebušček, velikokrat ga poboža in sprašuje, kdaj bo prišel bratec,” je za Story povedala mlada mamica in dodala, da se na prihod dojenčka ne pripravlja tako zelo, kot se je prvič. “Zdaj enostavno bolj uživam v nosečnosti in se ne obremenjujem,” pravi lepotička, ki ni izredno ponosna le na svojo hčer, ampak tudi partnerja. “Včasih si mislim, da sem rojena pod srečno zvezdo, da imam takšnega partnerja. Pomaga mi pri čisto vsem, pri Arabeli je popolnoma enako prisoten kot jaz, zame kot nosečnico skrbi tako, kot bi si lahko le želela. Zmasira me, skuha kaj posebnega, pusti me spati in opravi gospodinjska dela namesto mene, ko ve, da to potrebujem.

Navdušena nad prazniki

Kot pri večini družin, je tudi pri Auerjevih božični čas nekaj posebnega. En dan bodo preživeli pri Auerjevih, en dan pa pri Rokovi družini, je razkrila za Leo. “Najbolj mi je všeč to, da so v tem času ljudje bolj pozitivni. Sicer bi bilo fino, če bi tak duh vladal vse leto, pa vendar sem hvaležna, da so ljudje vsaj v tem času nekoliko bolj umirjeni, hvaležni, socialni in dobrosrčni.”

Pod božičnim drevescem seveda ne smejo manjkati darila, ki jih Sandra skrbno izbira, kar pa ne pomeni, da so draga “Ne maram kupovanja na silo, zadnji dan. Pri nas doma darila niso nikoli vredna kupe denarja. O tem se vsi strinjamo, že vzgojena sem bila bolj skromno, čeprav nam v mojih otroških letih denarja ni primanjkovalo. Finančno stanje pač je, kakršno je, upam in verjamem, da bo kmalu boljše. Morda pa je prav to primeren čas, da se ljudje več stvari lotimo sami. Tudi izdelovanja daril. Vsaka stvar je za nekaj pozitivnega,” pravi Sandra.

Komentarjev 3
  • depresija 21:43 25.december 2014.

    Doma dela - Dela stroške..

  • Avatar roksa
    roksa 19:06 25.december 2014.

    Si jedla sir, bič!?! ;))))))

  • dd 12:36 25.december 2014.

    Kje je pa zaposlena Sandra?