Magazin > VIP
14570 ogledov

Avdić priznal, da so ga ulovili med vročo akcijo!

Denis Avdić Voyo/ zurnal24.si
Kot policist je Denis Avdić očitno imel tudi pestro družabno življenje ...

Tilen Artač je v zadnji oddaji Znan obraz ima svoj glas v Cerknici obiskal Denisovega nekdanjega sodelavca, sostanovalca in prijatelja, policista Aleša Krušiča, ki je povedal, da so ga nekoč biksali vsak dan. Povedal je tudi, kakšen je bil Avdić kot policist: "Korekten in pošten, do vseh enak."  Razkril je, da so Avdiću nekoč ukradli avto, ki ga niso več našli, Artač pa se je na to pošalil: "Še dobro, da ni policaj, da je šel v druge vode. Še lastnega avta ni našel."

Žiranta Marka Miladinoviča pa so zanimale malce bolj sočne podrobnosti, in sicer, kako sta se Denis in Aleš dogovorila, kadar sta dobila kakšen obisk nežnejšega spola in, ali sta imela za to kakšen poseben znak. "Nisva imela, sva kar vedela, da je treba dati mir, to je to. Sva pa imela enkrat še enega cimra, smo bili trije. Ta je potrkal in jaz sem rekel, ne, on je pa odprl in je bilo mjav, mjav, mjav, wuf," je razkril Denis. 

Denis Avdić | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice