Magazin > VIP
49 ogledov

Benčkova prejela pismo od Berlusconija

Sanja Grohar Double S Jeans Katarina Benček Anže Petkovšek
Katarina Benček je prejela odgovor na pismo, ki ga je med drugim naslovila tudi na Silvia Berlusconija. Z njegovim odgovorom ni bila najbolj zadovoljna.

Slovenska lepotica Katarina Benček se močno zavzema za varstvo okolja, zato je v okviru akcije Nedeljskega dnevnika, v kateri sodeluje s Tofom, preko tujih veleposlaništev v Sloveniji v številne države poslala pisma z vprašanjem, kaj konkretno nameravajo ukreniti glede aktualnih okoljevarstvenih problemov.

Za zdaj je prejela le dva odgovora – enega od razvpitega italijanskega premierja Silvia Berlusconija. Vendar pa svetlolaska, ki trenutno dela magisterij na ekonomski fakulteti, ni bila nič kaj navdušena nad njegovim odgovorom. "Pisal je večinoma o ciljih Evropske unije, kar smo vsi že stokrat slišali, nič konkretnega, nič novega. V bistvu pa vsi vemo, da je stanje iz dneva v dan slabše," nam je povedala ter dodala: "Pričakovali smo malo več. Mislili smo, da nas bodo povabili na kakšen razgovor."

"Mogoče bi morala priložiti sliko, pa bi me povabil," se je še pošalila na Berlusconijev račun.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.